10.08.2017,  16:36:19 | 1 comentariu | 1325 vizualizari GALERIE:     FOTO    
În acest sfârşit de săptămână, / Sute de persoane vor urca în Straja, pentru a fi prezente la un festival inedit 
de Gheorghe OLTEANU

Astăzi începe ediţia I a Festivalului “Ursul din Carpaţi”, care se va desfăşura, în aer liber, pe terasa pensiunii “Montana” din Staţiunea Straja din Lupeni. Timp de trei zile, pe scena festivalului vor urca cei 128 de concurenţi care s-au înscris la secţiunile concursului.

Festivalul,
care se doreşte o replică de vară a celuilalt festival, “Fii star în ţara ta!”, îl are ca principal organizator pe domnul Emil Părău, avându-l lângă el pe domnul Cătălin Ţugulea, cel care are deja o experienţă bogată în domeniu. Programul din cele trei zile ale festivalului montan “Ursul din Carpaţi” a fost finalizat, aşa că vi-l puteam prezenta, pentru ca, în funcţie de el, amatorii care doresc să urce în Straja, pentru a-l urmări, să-şi poată organiza timpul.

Vineri, 11 august,
la ora 11:00, este deschiderea festivalului. O jumătate de oră mai târziu se va da startul concursului la secţiunile dans popular, dans modern şi muzică uşoară. După o binemeritată pauză, vor urma secţiunile muzică folk, grupuri vocale şi duete. Sâmbătă concursul începe la ora 11:00, în program fiind înscrise probele la două secţiuni: muzică populară (toate categoriile de vârstă) şi muzică instrumentală. Duminică, în ultima zi a festivalului, de la ora 12:00 se vor desfăşura un recital şi festivitatea de premiere. Neîndoielnic, Staţiunea montană Straja se va umple de lume cu ocazia acestui festival, dacă ţinem seama că s-au înscris concurenţi din toată ţara. Comentarii articol (1 )

#1 Dutu11.08.2017,  16:15:00
Dupa moartea lui Nistor, asta mai lipsea mai ales ca moartea lui se datoreaza lui Parau că vrea totul ieftin și nu tine la siguranța angajaților lui.Normal ca Itm va zice ca e vina mortului.In plus se da mare sfânt în timp ce taie ultimele păduri și toată lumea știe cine este acest mason. Dumnezeu nu uita! Cate biserici valorează viața acelui băiat și toate viețile pe care le-au distrus pana acum?Sa știe câte sa mai facă...


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter