17.08.2017,  21:53:58 | 0 comentarii | 1046 vizualizari
Uricani / Licitaţie pentru proiectant
de Alina PIPAN

Serviciile de proiectare, verificare tehnică a proiectării și asistență din partea proiectantului pentru proiectul „Eficientizarea energetică a blocurilor de locuințe situate pe strada 1 Decembrie și strada Aleea Trandafirilor din Uricani” au fost scoase la licitație. 

Procedura se va finaliza la sfârșitul lunii. Urmează desemnarea câștigătorului, care are răgaz două luni pentru a preda proiectele tehnice și restul documentației. Apoi, în mod firesc, scoaterea la licitație a lucrărilor de execuție. Este foarte probabil ca procedura aceasta să fie mai anevoioasă. De asemenea, având în vedere că proiectarea se va finaliza în două luni, execuția lucrărilor este posibil să înceapă în primăvara anului viitor. Oricum, administrația locală din Uricani s-a mișcat exem­plar în acest caz, urgentând mereu procedurile pentru ca obiectivele de investiții să fie realizate în cel mai scurt timp. Serviciile de proiectare și verificare tehnică sunt estimate la 159.000 lei. Contractul de finanțare pentru reabili­ta­rea termică a blocurilor din Uricani a fost semnat în 19.06.2017, având ca obiect acordarea unei finanțări neram­bursabile prin POR 2014-2020, Axa priori­tară 3 – Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții 3.1 – Sprijinirea efici­enței energetice în clădirile rezidențiale, clă­dirile publice și sistemele de iluminat public, îndeo­sebi a celor care înregistrează consumuri energetice mari, Operațiunea A – clădiri rezi­dențiale. Proiectul tehnic, verificare PT și detaliile de execuţie se vor realiza în termen de 2 luni de la încheierea contractului de servicii. Asistența tehnică din partea proiectantului - pentru toata perioada de implementare a proiectului.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 5 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *

* * *


* * *

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter