27.08.2017,  11:49:33 | 0 comentarii | 357 vizualizari
Turism sportiv / Trofeul „Pro-Parâng”. Ediţia a III-a
de Ziarul Vaii Jiului

Asociația schi-turism montan „Pro-Parâng” din Petroșani organizează timp de trei zile (1, 2 și 3 septembrie) concursul de turism sportiv „Trofeul Pro-Parâng”, care este ultima etapă din cadrul Campionatului Național de Turism Sportiv „Ștafeta Munților”.

La competiție pot participa cluburi, asociații sportive, dar și amatori de sport și drumeție care pot forma o echipă de trei persoane și se încadrează în una din următoarele categorii de concurs: open, juniori, elite, feminin, seniori, veterani, family. Probele concursului sunt: raid montan, orientare turistică, teste teoretice și probă culturală la foc de tabără.
Pentru mai multe detalii puteţi vizita www.proparang.ro secțiunea Anunțuri sau suna la telefon 0744.473933.
Gazda din acest an este Cabana Groapa Seacă de pe DN7A, unde se va organiza și tabăra de corturi.  
Traseul de raid montan va fi de dificultate medie în zona Șaua Huluzu - Coasta lui Rus - Căldarea Găuri din Masivului Parâng și oferă posibilitatea de a admira vârfurile ce constituie creasta principală și câteva lacuri importante.
Evenimentul este susținut de SC Adarco Invest SRL Petroşani, Primăria Municipiului Petroșani, Electro-Promex Invest, Dechatlon Târgu Jiu, Costi Mari Impex, Cabana „Groapa Seacă”, Trans Lauran SRL, INFO ‘98, Barul „La Bănița”, Madison Trans, Salvamont Petroșani, Marketing România. (C.R.)


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 4 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Publicitate
Newsletter