06.09.2017,  22:04:57 | 0 comentarii | 503 vizualizari
Pentru „Petroșani - Parâng Trail Run” / Primăria se pregătește corespunzător 
de Ziarul Vaii Jiului

Concursurile de anduranță, realizate pe teren accidentant, muntos, sunt la căutare în zilele noastre. Succesul celor de la Club Alpin Valea Jiului care deja organizează evenimente sportive cu participare internațională i-a mobilizat și pe cei de la Petroșani. 

Purtând „pecetea” celor doi mari sportivi, Avram Iancu și Toma Coconea, concursul „Petroşani -Parâng Trail Run” strânge laolaltă mai degrabă instituții locale, decât organizații de profil. Concursul se va desfășura la 16 septembrie. Deja se fac pregătiri serioase pentru ca totul să fie fără cusur.
Este lăudabil că Primăria Petroșani este deschisă acestui tip de manifestări și că sprijină organizarea lor, cum este la fel de lăudabil că Toma și Avram clădesc o competiție de anvergură. Pentru a nu lăsa totul pe ultima sută de metri, Primăria Petroșani a contactat deja o firmă specializată care se va ocupa de cronometrarea competiției. Nefiind o competiție banală, nici cronometrarea nu este facilă sau la îndemâna oricui. De asemenea, primăria va achiziționa și echipamentul participanților la competiție. Toți concurenții vor beneficia de tricouri inscripționate cu numele concursului, vor avea numere de concurs și vor primi pachete promoționale. Firma care va realiza cronometrarea sportivilor în concursul de alergare, folosește  tehnologie RFID, cu cip-uri de unică folosință. Concursul va fi fără puncte intermediare. Pot participa până la 150 de concurenți la fiecare dintre cele două trasee: Rusu de 16 km și Cârja  de 37 km. Firma se va ocupa de înscrierea participanților, gestionarea cursei cu startul cronometrat sau prestabilit, realizarea feedback-ului în timp real al tuturor participanților, realizarea clasamentelor în timp real, tipărirea și afișarea rezultatelor și publicarea online.
Consiliul Local Petroșani a alocat deja 30.000 lei în vederea realizării acestui concurs. Coorganizatori mai sunt  Asociaţia Casa „Pro Urbis”, AS Bike & Run Petroşani, Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Petroşani, Salvamont Petroşani, Crucea Roşie Petroşani,  bineînțeles Toma Coconea şi Avram Iancu.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 8 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter