06.09.2017,  22:08:25 | 0 comentarii | 764 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Lupeni / Pentru primarul-profesor Resmeriţă școala e pe primul loc
de Ziarul Vaii Jiului

În cursul zilei de marți, primarul-profesor Lucian Resmeriță s-a întâlnit cu directorii tuturor unităților de învățământ din municipiul Lupeni, pentru a stabili ultimele detalii, astfel încât noul an școlar să debuteze în cele mai bune condiții.

Învățământul a fost pe primul plan la Lupeni. Toate școlile de aici beneficiază de încălzire proprie, fiind dotate aproape în totalitate cu centrale termice pe gaz, cu o singură excepție Liceul Tehnologic. Acesta are centrală pe lemne. De aceea sosirea sezonului rece nu va ridica probleme în cel mai vestic municipiu.
La Lupeni toate unitățile de învățământ au autorizații de funcționare și ISU. Sunt pregătite pentru începerea noului an școlar în cele mai bune condiții. 
„Astăzi am avut o întâlnire cu directorii de la toate unitățile școlare din municipiul Lupeni, pentru a pune la punct ultimele detalii astfel încât noul an școlar să înceapă în cele mai bune condiții. Îmbucurător este că la Lupeni toate unitățile de învățământ vor începe noul an școlar fără probleme, întrucât au autorizații de funcționare. Nici iarna nu ne va ridica probleme pentru că toate beneficiază de încălzire proprie. Compartimentele de specialitate din primărie lucrează în prezent la documentație pentru obținerea fondurilor necesare derulării mai multor proiecte pentru modernizarea unităților de învățământ. Proiectele au ca obiect reabilitarea termică, modernizarea, dotarea cu echipamente, amenajarea unui atelier de practică și a unei săli de sport, toate au ca scop desfășurarea actului de învățământ în cele mai bune condiții, astfel încât elevii noștri să beneficieze de condiții de educație la cel mai înalt nivel la Lupeni. Încă de pe acum le doresc tuturor elevilor mult succes în noul an școlar, îi așteaptă un nou an în care vor acumula cunoștințe noi și își vor desăvârși pregătirea pentru viață. Le doresc de asemenea tuturor educatorilor, învățătorilor și profesorilor un an bun, cu rezultate foarte bune”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.
La Lupeni primul clopoțel care va anunța deschiderea noului an școlar, va suna la ora 8,30 la Grădinița „Lumea Copiilor” cu program săptămânal (în spatele BCR). Primarul Lucian Resmeriță va participa la festivitățile dedicate deschiderii noului an școlar la Lupeni.
Sonia LIBERESCUInformatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter