10.09.2017,  13:24:49 | 1 comentariu | 1569 vizualizari
Incidentele la blocul 26 din Cartierul 8 Martie din Petrila parcă nu se mai termină... / Astăzi, episodul: „Aruncarea oalei cu mâncare pe geam direct pe noul buldoexcavator al primăriei!”
de Corneliu BRAN

Nesimţirea continuă la cote mari la blocul 26 din Cartierul 8 Martie! După ce de-a lungul anilor au incendiat blocul, au aruncat cu canapeaua pe geam direct pe ţeava de gaze distrugând-o, au aruncat pe geam toalete şi mobilier direct pe clădirea SPLAS şi alte cele, unii dintre locatari nu se liniştesc şi pace. Ba chiar se vede treaba că n-au deloc frică de poliţie ori poliţie locală, de jandarmerie sau de cei din primărie! De ce? Păi, printr-un nou caz, concret, vă putem răspunde la această întrebare. 
Vineri, în timp ce ne aflam cu primarul pe strada Minei să vedem cum decurg lucrările de reabilitare a drumurilor şi aleilor de-acolo, Vasile Jurca a primit un telefon de la un angajat al primăriei. Acesta l-a informat că de puţină vreme un locatar din blocul 26, rămas până în acel moment neidentificat, a aruncat cu o oală cu mâncare direct pe buldoexcavatorul cel nou, „bijuteria” de care primarul e tare mândru că primăria a achiziţionat-o pe bani deloc puţini şi nu de multă vreme, excavator multifuncţional care „ne e tare folositor la mai toate lucrările din oraş” şi care se afla motivat prin zonă, existând unele lucrări de efectuat. De la Vasile Jurca am înţeles ulterior că „nărodul care a dat cu oala pe geam” a afectat masca utilajului şi „era cât pe ce să spargă geamul cabinei. Dar dacă se afla un om pe-acolo, nu îl omora? Ba da!”, a întrebat şi şi-a răspuns singur primarul. 
„Măi, omule, nu mă interesează cum faceţi, dar imediat anunţaţi poliţia şi poliţia locală să meargă să-l identifice pe nebunul ăla! Că aşa nu se mai poate, dacă-i tot lăsaţi, azi-mâine o să vi se răhăţească în cap! Să ia amprentele de pe oală şi să afle cine-i vinovatul, să-l dăm exemplu şi să fie amendat, astfel încât toţi de-acolo să vadă că dacă unii mai fac astfel de fapte vor trebui să şi plătească! Prea mult i-am tot iertat! Nu se poate aşa ceva! Vreau să-l identificaţi imediat. Să-i întrebe poliţia pe cei de-acolo, că nu se poate ca cineva să nu ştie sau vreun martor să nu fi văzut când a aruncat, că doar e ziua în amiaza mare!”, a răbufnit primarul.
Şi uite aşa, un locatar din blocul 26 a mai scris o „filă de istorie”, fără ca cineva să-l deranjeze... cel puţin deocamdată. Şi fără strop de bun-simţ şi de inteligenţă, am completa. Să recunoaştem că, chiar dacă pare hazliu şi acest episod, e de plâns ce se întâmplă la acest bloc, unde se pare că şi poliţia a cam scăpat hăţurile din mână!Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (1 )

#1 dodo11.09.2017,  10:24:13
De vina sunt cei care le da ajutoare si facilitati ,la apa,curent,bani...etc La munca cu ei....


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 2 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter