11.09.2017,  18:07:09 | 0 comentarii | 943 vizualizari
La început de an şcolar / Calitatea apei potabile  
de Ziarul Vaii Jiului

Odată cu începerea anului şcolar 2017-2018, Apa Serv Valea Jiului a finalizat procedura de recoltare probe de apă potabilă din unităţile de învăţământ (şcoli şi grădiniţe) din Valea Jiului.

Operatorul regional care asigură alimentarea cu apă la nivelul Văi Jiului informează că zilnic se efectuează aceste recoltări de apă de pe întreg teritoriul Văii Jiului, în reţeaua de distribuţie care deserveşte cele 6 localităţi din zonă, calitatea apei fiind verificată de asemenea, încă o dată, şi după intervențiile în reţelele de distributie a echipelor Apa Serv Petroşani.
Laboratorul de la Dănuţoni care efectuează aceste analize este înclus în programul de monitorizare de control al Apa Serv Valea Jiului şi în paralel cu acesta se efectuează, programul de audit al Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Hunedoara, funcţionând în baza Legii. 458/2002, modificată de Legea. 311/2004.
„În urma analizelor fizico chimice şi microbiologice ale probelor de apă recoltate, vă informăm că toate probele de apă prelevate de la cele 33 de instituţii de învăţământ  sunt conforme cu prevederile Legii 458/2002 privind calitatea apei potabile la toţi parametrii analizaţi. În vederea preîntâmpinării producerii unor evenimente negative, Apa Serv Valea Jiului Petroşani va continua monitorizarea zilnic, prin prin recoltarea de probe din toate rezervoarele de înmagazinare şi din reţeaua de distribuţie “ au precizat reprezentanţii Apa Serv.
Birou Presă Apa Serv Valea Jiului PetroşaniInformatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter