12.09.2017,  19:38:12 | 0 comentarii | 379 vizualizari
Campanie de strângere de rechizite
de Ziarul Vaii Jiului

A devenit deja o tradiţie ca în fiecare an Organizația „Caritas” din Petroșani, odată cu începerea anului școlar, să organizeze o campanie de strângere de rechizite pentru ajutorarea copiilor aflați în nevoie. 

De 5 ani, campania este un eveniment major în viața organizației. Nu numai pentru faptul că  prin intermediul acestei acțiuni zeci de copii din Valea Jiului pot merge la școală, dar și pentru că în acest fel comunitatea se poate implica în activitățile de caritate ale organizației. Anul trecut s-au strâns, la nivel local, 1.900 de lei, folosiți pentru sprijinirea a 60 de elevi să nu abandoneze școala. 
Debutează astfel ediția a V a, a campaniei „Și noi vrem să învățăm”.
Anul acesta donațiile pot fi făcute în locațiile partenerilor noștri Baril Forte (Dărănești, Livezeni), Diverta  (Maganzinul Jiu) și Librăria Școlarului (Fosta Ion Creangă) și la sediul Caritas (Petroșani, str E Văcărescu nr 12 – tel 0254 549843).
Donațiile sunt adresate și vor ajuta copiii defavorizaţi din Valea Jiului să aibă acces la educație. 
Comunitatea din Petroșani și-a arătat de mai multe ori solidaritatea față de cei nevoiași. Așa s-a întâmplat și în data de  03 septembrie 2017,  în Biserica Romano-Catolică din municipiul Petroșani, unde s-au strâns deja 1.100 lei pentru a aduce zâmbete pe chipurile copiilor defavorizați. 
În ciuda tuturor dificultăților, datorită interesului purtat celor în nevoie, persoanele de bună voință au contribuit și vor contribui la acțiunile de strângere de rechizite, fapt pentru care suntem recunoscători tuturor.  Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 9 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter