13.09.2017,  14:06:03 | 0 comentarii | 706 vizualizari
Munții Retezat, pe harta ofertelor turistice care contează
de Alina PIPAN

Primăria Uricani investește în turismul care contează. Spre deosebire de administrațiile locale din Valea Jiului care doresc domenii schiabile, chiar dacă relieful nu are potențial, la Uricani, cu toate că relieful este ofertant, nu se bate toba pentru domeniu schiabil, ci se promovează ce contează: natura.  Uricaniul își întinde aria administrativă și în Parcul Național Retezat. De fapt, este una din porțile principale de intrare în Parcul Național Retezat, o bijuterie a naturii, cu un relief sălbatic cu creste înalte și multe căldări glaciare. Natura virgină, sălbatică, nealterată, este unul dintre obiectivele turistice de excepție vizate de turiștii europeni, care duc dorul codrilor, așadar vin în România pentru drumeții. Munții Retezat sunt perfecți pentru acest tip de turism.

Însă pentru a fii în atenția celor care contează trebuie să exiști pe harta turistică care contează și  nu oricum. Primăria Uricani a plătit servicii de cartografiere și promovare unei firme de profil din Cluj- Napoca. Pentru 13.787 lei, traseele din Uricani vor fi publicate în harta munților ediția a II-a, într-un tiraj de minim 10.000 de exemplare.

Separat, Primăria Uricani va primi o hartă de perete, 10.00 de exemplare ale hărtii pliate, un  Inserat în Aplicatiile Iphone și Android  pentru o perioada de un an și un inserat Web pe portalul Munții Noștri tot pentru o perioadă de un an.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 9 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter