13.09.2017,  20:38:32 | 0 comentarii | 931 vizualizari
Petroşani / Valoarea totală a lucrărilor de refacere a acoperișului și imobilului halei pieţei sare de 350.000 de lei
de Alina PIPAN

În conformitate cu devizul întocmit de șeful de serviciu de la DPADPP, Ciprian Preda, devizul reabilitării acoperișului halei centrale Petroșani se ridică la 298.651 lei. Ca să spunem băbește, aproape 3 miliarde de lei vechi. Dar reparațiile nu se referă doar strict la acoperiș, ele sunt extinse.

Suma este mare și momentan peste puterile bugetului local. Au fost identificați 50.000 de lei în bugetul local care vor fi folosiți pentru realizarea unei părți a acestui proiect amplu, care nu se rezumă doar la a pune „fes” halei. Cei 50.000 lei vin din utilizarea fondului de rezervă bugetară prevăzut la capitolul „Fonduri de rezervă bugetară la dispoziţia autorităţilor locale”.

Iată nevoile constatate de comisia DPADPP de evaluare apa pagubelor, la care a participat și șeful Pieței Agroalimentare Sorin Crețu: învelitoarea de tablă va trebui să acopere 1302 mp, va fi nevoie de scânduri și grinzi 16 mc, tablă atic 104 mp, jghaburi, instalație paratrăsnet, vată minerală. Apoi se va reface acoperișul halei platoului  legume/ fructe cu învelitoare policarbonat, interiorul halei centrale va fi realizat din plafon din plăci de rigips, va fi refăcut parchetul din birouri, se va repara tavanul birourilor și vor fi instalate 3 camere de supraveghere, sisteme de aerisire, se vor achiziționa două calculatoare și o imprimantă. Pentru stoparea degradării și deteriorării în timp se propune efectuarea în regim de urgență a unor lucrări de reparații. Valoarea totală estimată a lucrărilor și achizițiilor amintite este de 358.718 lei, fără TVA.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter