18.09.2017,  17:59:20 | 0 comentarii | 571 vizualizari
Petroșani, / La Achiziţii și Investiţii Publice - loc pentru doi 
de Alina PIPAN

Direcția Administrarea Domeniului Public și Privat Petroșani are 116 posturi aprobate în organigramă.

Numărul acesta nu poate fi schimbat, dar se pot transforma posturile vacante, astfel încât să fie acoperit necesarul de personal. De exemplu, în momentul de față Compartimentul de Achiziții Publice și cel de Investiții Publice au nevoie de câte un inspector. În acest sens se renunță la unele posturi vacante, neocupate. Posturile urmează apoi a fi scoase la concurs. 
Funcția publică de execuție vacantă de inspector, cls. I, gradul profesional principal din Cadrul Compartimentului Investiții se transformă în funcție publică de execuție vacantă de inspector, cls. I, gradul profesional asistent și va fi mutată în cadrul Compartimentului Achiziții publice. 
Funcția vacantă de muncitor calificat tr. III din cadrul Serviciului Administrarea Domeniului Schiabil Parâng se transformă în funcție contractuală de execuție vacantă de inspector de specialitate gr. IA, aceasta urmând a fi mutată în cadrul Compartimentului Investiții.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter