21.09.2017,  14:18:12 | 0 comentarii | 399 vizualizari
Ce servicii trebuie să asigure un cabinet stomatologic profesional?
de Ziarul Vaii Jiului

În decursul vieţii trebuie să dobândim anumite deprinderi sănătoase, care să ne ajute să menţinem un echilibru în orice vreme, asigurându-ne astfel un trai lipsit de probleme. Spre exemplu, realizarea unei igiene orale exemplare este ideală, chiar recomandată pentru fiecare, fără excepţie. Ce facem însă atunci când apar fel şi fel de nereguli sau afecţiuni la nivelul cavităţii bucale? De fapt, înainte de instalarea acestora, efectuarea a cel puţin 2 vizite anual în cabinetul stomatologic reprezintă o recomandare de care trebuie să se ţină seama. Nu toţi au în vedere acest aspect, deci identificarea unui loc potrivit pentru a remedia problema este necesară.  
DrSerban este clinica ce pune la dispoziţia bucureştenilor, dar şi a tuturor celor interesaţi, o varietate de servicii stomatologice de înaltă calitate, la preţurile cele mai rezonabile. Iată care sunt aceste servicii, care de altfel ar trebui să fie asigurate de orice clinică specializată. 

Atunci când un dinte sau o măsea nu mai poate fi în nici un fel recuperată sau salvată, soluţia este extracţia, respectiv implantul dentar. Este vorba despre dintele artificial prins în locul celui căzut cu ajutorul unei rădăcini artificiale, adică un şurub ce se înserează în arcada dentară. În cadrul cabinetelor clinicii DrSerban se utilizează un material uşor şi repede asimilabil, 100% biocompatibil – titanul.

  • Extracţia molarilor de minte

Molarii de minte sunt dinţii care erup pe arcada cei din urmă. Sunt situaţii destul de dese când poziţia acestora nu se dezvoltă într-un mod corect şi poate afecta dinţii învecinaţi sau poate crea un disconfort major. De asemenea, este posibil să nu existe loc suficient pentru că aceştia să erupă, în acest caz resimţindu-se dureri mari său fiind favorizate infecţiile. Aşadar, alegerea unui cabinet stomatologic ce include serviciile de extragere a molarilor de minte poate fi necesară. 

În cadrul clinicii DrSerban sunt efectuate proceduri de protetica dentară din zirconiu – un material neiritant pulpar. Cei care beneficiază de un astfel de tratament se bucura din nou de un zâmbet frumos şi strălucitor. Pot lua din nou masa în public sau pot zâmbi fără a se simţi stânjeniţi de dinţi lipsă, dantura lor fiind acum completă. Tehnica CAD – CAM este printre cele mai moderne modalităţi utilizate pentru realizarea unor astfel de lucrări, cu rezultate excepţionale.

  • Chirurgia orală 

În vederea realizării unor lucrări ce necesită servicii de chirurgie orală, cabinetul menţionat utilizează cea mai sigură metodă de augmentare osoasă, de regenerare tisulară şi vindecare – tehnica PRF. Instrumentele şi materialele folosite de către medicii specialiştii sunt sterilizate perfect, iar mediul în care se lucrează este igienizat la cele mai înalte standarde.

  • Estetică dentară

Estetica dinţilor este esenţială pentru o viaţă cât mai plăcută şi uşoară. Situaţiile în care persoanele trebuie să se priveze de anumite bucurii, ieşiri în oraş, etc., din cauza unei danturii inestetice, sunt destul de stânjenitoare şi deranjante. Ei bine, cu ajutorul serviciilor de estetică dentară (profilaxie, albire, coroane de zirconiu, obturaţii fizionomice) oricine poate să îşi recapete fericirea, încrederea în sine şi determinarea către realizarea anumitor visuri. 
Terapia restaurativă, cea endodontica, precum şi radiologia dentară sau paradontologia, sunt servicii pe care trebuie să le pună la dispoziţie o clinică specializată. 
Pentru toate cele mai sus menţionate DrSerban oferă profesionalism, precizie şi preţurile cele mai corecte, aşadar cei interesaţi pot accesa pagina drserban.ro pentru a descoperi lista completă de servicii a acestui cabinet stomatologic. Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 9 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter