21.09.2017,  18:55:05 | 0 comentarii | 353 vizualizari
Invitația la / Cupa Straja 2017. Ediţia I
de Ziarul Vaii Jiului

Primăria și Consiliul Local ale Municipiului Lupeni în colaborare cu Comexim R SRL Lupeni, Diacom Prestcom SRL Lupeni și Tabăra Resiga organizează în perioada 22-24 septembrie 2017 prima ediție a Cupei Straja 2017 la fotbal, evenimentul se va desfășura la Stadionul Minerul din Lupeni.

Prezența dumneavoastră în municipiul nostru și în Stațiunea Turistică Straja ne onorează. Trebuie să știți că vă aflați întro zonă atestată documentar în anul 1770, dar despre care există mărturii încă din cele mai vechi timpuri. Locuitorii de aici se ocupă în principal cu creșterea animalelor și mineritul, dar frumusețea zonei a început să atragă un număr tot mai mare de turiști, astfel turismul ocupă în prezent un loc important în paleta ocupațională a zonei. Nucleul turistic îl reprezintă Stațiunea Turistică Straja. Aceasta se află în Munții Vâlcan, la o altitudine de 1445 m și are 12 pârtii de schi cu instalații de transport pe cablu și instalații de nocturnă.  Accesul auto în stațiune se face din municipiul Lupeni pe DJ 664A și cu telegondola cu plecare din Zona de Agrement Brăița, plimbarea cu telegondola vă va oferi experiențe de neuitat. Pitorescul stațiunii îl veți putea admira pe întreaga perioadă de desfășurare a competiției, întrucât cabanierii din Stațiunea Straja sunt pregătiți să cazeze participanții la eveniment în cele mai bune condiții. În stațiune vă veți putea bucura de experiențele oferite de Parcul de Aventură Straja, pus la dispoziție de Tabăra Resiga partener al competiției. Aici turiștii se vor bucura de experiențele oferite de atelierele amplasate la înălțime, dublă tiroliană de 160 m, escaladă, drumeții, jocuri de îndemânare, foc de tabără și alte surprize. 
Competiția va fi organizată cu sprijinul domnului Sorin Corpadi, care din dragoste pentru sport, în special fotbal, a înființat în anul 2012 echipa de fotbal pentru copii și juniori Sorii Sport, care s-a dezvoltat în timp și a obținut performanțe notabile atât pe plan local, cât și la nivel național: Locul I – Cupa Life Care, Reșița 2017; Locul I - Cupa Morilor de vânt, Caraș Severin 2017; Locul I – Cupa Brâncuși, Tg. Jiu 2016; Locul I - Cupa Gheorghe Ene, Hunedoara 2016.
Inițiativa organizării acestei competiții are ca scop aducerea împreună a celor care iubesc fotbalul dar și distracția și apropierea de natură.
Vă dorim succes! Indiferent de rezultat, câștigul tuturor va fi PRIETENIA !Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 4 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter