29.09.2017,  14:06:32 | 0 comentarii | 937 vizualizari
Mircea Bobora vizitează regiunea care excelează în ceea ce privește utilizarea optimă a banilor europeni. Sperăm să nu vină înapoi doar cu un magnet de frigider
de Alina PIPAN

La invitația, ADR Vest, președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea-Flaviu Bobora, va face parte din delegația Consiliului pentru Dezvoltare Vest care se va deplasa în Spania, regiunea Țara Bascilor, la Bilbao, în perioada 01-05 octombrie 2017.

Țara Bascilor este regiunea care excelează în ceea ce privește utilizarea optimă a fondurilor structurale europene prin investiții în domenii de interes cum ar fi: cercetare și dezvoltare, eficiență energetică și inovare. Scopul principal al vizitei este acela de a oferi o perspectivă cât mai cuprinzătoare asupra politicilor și sistemului de dezvoltare regională a Regiunii Țara Bascilor, precum și a impactului generat de acestea în mediul economic și social. Credem cu tărie că exemplele de bună practică pot influența conduita șefului Consiliului Județean Hunedoara în sens pozitiv, și vizita este binevenită și necesară. Sperăm doar ca pe viitor mecanismul ruginit de implementare pus în funcțiune la nivel local să fie uns în locurile și cu alifiile potrivite, ca să ne bucurăm și noi de proiecte pe bani europeni menite să dezvolte Hunedoara.

Din delegație vor face parte membri ai Consiliului pentru Dezvoltare Vest – președinți de Consilii Județene, primari -, iar costurile deplasării sunt suportate în totalitate de Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest. 

Programul vizitei va cuprinde întâlniri la: Departamentul pentru Dezvoltare Economică și Infrastructură al Guvernului Țării Bascilor, la Consiliul Județean Viscay – Departamentul pentru administrație publică și relații instituționale, Departamentul pentru transport, mobilitate și coeziune teritorială, la Primăria orașului San Sebastian – Agenția pentru dezvoltare San Sebatian, la parcuri tehnologice și centre de cercetare din zonele menționate anterior. 

 Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 9 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter