01.10.2017,  21:09:23 | 0 comentarii | 431 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Vineri după-amiaza, la „Ţugu” din Vulcan / S-a dat cu babaroasele
de Gheorghe OLTEANU

Orarul zilnic de funcţionare a Clubului pensionarilor din Vulcan este undeva în intervalul orar 09:00-14:00. Dacă nu cumva se deschide chiar mai devreme. Pentru cei care-l frecventează orele pe care le petrec aici se duc incredibil de repede, de aici şi nemulţumirea unora care, după ce s-au încins jucând şah, cărţi sau table, ar mai vrea să zăbovească.

Vineri după-amiază
li s-a ivit ocazia, numai că asta nu s-a întâmplat la club, ci la Restaurantul „Ţugu”. De la ora trei după-amiaza şi până la aproape de opt seara, aici s-a desfăşurat un concurs de table pus la care de domnul Cătălin Ţugulea, patronul localului, împreună cu domnul Alexandru Trestian, administratorul clubului celor vârstnici. 
S-au înscris douăzeci de concurenţi, partidele s-au jucat ca la carte, supravegherea imparţială fiind asigurată, printre alţii, şi de domnul profesor pensionar Dumitru Durnea. El însuşi un împătimit al acestui joc.

Premiile,
constând în diplome şi cupe, plus câte o butelie de vin pentru fiecare concurent, au fost oferite cu generozitate de domnul Cătălin Ţugulea. La sfârşit de tot, s-a tras linie şi au fost strigaţi câştigătorii. Locul întâi i-a revenit lui Vasile Nistoroiu, pe al doilea s-a clasat Liviu Drăgan, iar locul al treilea a fost ocupat de Doru Luca. Trofeul „Concursului de Table” a ajuns în posesia lui Dionisie Boghiu, zis „Ocealan”. Ieri după-amiază, tot la „Ţugu” şi tot în organizarea patronului, dar, de data asta, în colaborare cu secţia de specialitate a Clubului Sportiv Municipal „Mihai Viteazu”, a avut loc un concurs de şah. Despre acesta voi relata, însă, în zilele următoare.



Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.



Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 2 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter