01.10.2017,  21:22:34 | 0 comentarii | 305 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Apa Serv Valea Jiului, model al operatorilor de apă din ARA pe accesarea de fonduri europene
de Ziarul Vaii Jiului

Operatorul de apă şi canal din Sibiu a organizat, la finalul săptămânii, o întâlnire de lucru a Comiterului Teritorial Olt-Jiu din cadrul Asociaţiei Române a Apei, la care au participat directori ai companiilor de apă si canal, reprezentanţi ai bazinelor hidrografice din cadrul Apelor Romane, precum şi reprezentanţi ai Ministerului Fondurilor Europene.
În cadrul şedintelor de lucru ale Comiterului Teritorial Olt-Jiu din cadrul Asociaţiei Române a Apei au fost abordate o serie de probleme pe ordinea de zi cum ar fi: gestionarea proiectelor fazate derulate prin POS Mediu, strategii privind colectarea si depozitarea nămolurilor rezultate din staţiile de epurare, stadiul proiectelor finanţate prin POIM, dar şi alte aspecte de natură administrativă.
Echipa managerială a Apa Serv Valea Jiului a participat la acest eveniment, delegația fiind condusă de directorul general Costel Avram. Delegației Apa Serv i-a revenit, în cadrul dezbaterilor, ”misiunea” de a împărtăşi din experiența de ”pionierat” a Proiectului Operaţional de Infrastructură Mare, Apa Serv Valea Jiului fiind primul operator din România care a accesat finanţarea europeană din perioada de implementare 2014-2020. De asemenea, Apa Serv este singurul operator din ţară care se află în perioada de publicare a anunţurilor de atribuire a contractelor de lucrări pe infrastuctura de apă şi canalizare pentru această etapă de implementare.
Subiectele strategice abordate la şedinţele de lucru desfăşurate în cele două zile aduc pentru locuitorii din Valea Jiului o garanţie în plus pentru investiţiile majore care se vor derula în următoarea perioadă, dar şi pentru stabilitatea Operatorului Regional de apă şi canalizare din această zonă.
Birou Presă Apa Serv Valea Jiului Petroşani



Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.



Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 2 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter