02.10.2017,  18:32:36 | 0 comentarii | 286 vizualizari
Liceul Tehnologic Retezat Uricani / Continuă tradiţia activităţilor extracurriculare
de Ziarul Vaii Jiului

În anul școlar 2017-2018, la Liceul Tehnologic Retezat din Uricani, Consiliul Școlar al Elevilor va continua să desfășoare diverse activități în care vor fi implicați, la fel ca în anul precedent, atât elevii liceului, cât și elevii școlilor gimnaziale din localitate.

Menționăm că în anul școlar 2016-2017, printre diversele premii obținute la nivel județean se numără și locul I pentru spectacolul-concurs Elevii au talent, desfășurat în timpul săptămânii Școala altfel, care s-a dovedit un real succes.
Datorită muncii și implicării sale, dar și a susținerii colegilor săi, Alexandru Malairos va rămâne în continuare președinte al CȘE. Desigur, aceste activități au fost posibile cu ajutorul celorlalți membri ai echipei care, în acest an, vor rămâne aceiași. Sperăm ca, de la an la an, cât mai mulți tineri să se implice în desfășurarea și diversificarea activităților. Pe această cale dorim să le mulțumim și agenților economici din localitate pentru tot sprijinul acordat și să-i invităm cu drag la toate evenimentele care vor urma.
Consiliul Școlar al Elevilor de la Liceul Tehnologic Retezat Uricani


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter