02.10.2017,  18:54:24 | 0 comentarii | 317 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Premianţii lunii septembrie la Apa Serv Valea Jiului
de Ziarul Vaii Jiului

În activitatea de zi cu zi a operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului, salariații noștri depun eforturi pentru ca soluționarea problemeler care apar în activitatea curentă să fie rezolvate rapid, dar și pentru ca dezvoltarea societății comerciale Apa Serv Valea Jiului să se mențină în ritmul susținut, derulat în ultimii ani prin aportul întregului colectiv. 
În acest sens, programul de fidelizare implementat de echipa managerială a Apa Serv Valea Jiului continuă. La finalul lunii septembrie 2017, analiza efectuată de conducerea operativă a societății a relevat alți câștigători ai programului „Angajatul lunii”. Astfel, laureații lunii septembrie sunt:
• Mihaela Maţan – tehnician în cadrul Serviciului Investiţii Dezvoltare–Proiectare
• Levente Deneş – conducător auto în cadrul Sectorului Utilaj – Transport
• Alin Ileş – mecanic în cadrul Staţiei de Epurare a apei Dănuţoni

Similar, în evaluarea făcută diverselor servicii din componența Apa Serv Valea Jiului, pentru activitatea din luna septembrie 2017 titlul de „Colectivul lunii septembrie” a revenit Sectorului Întreţinere și Reparaţii. 
Toți premianții lunii septembrie au fost felicitați luni, 1 octombrie, în cadru festiv, de conducerea Apa Serv, fiindu-le înmânate diplome de onoare și recompense financiare pentru activitatea depusă în cadrul societății.
„Nu-mi rămâne decât să-i felicit pe colegii noștri care prin activitatea lor din luna septembrie, dar mai ales prin felul în care zi de zi își fac cu responsabilitate și pasiune datoria la locul de muncă, sunt acum laureații noștri. Sunt foarte mulțumit de faptul că, dincolo de această competiție internă care-i aduce în față, lună de lună, pe cei mai buni dintre cei buni, întregul nostru colectiv de la Apa Serv Valea Jiului a înțeles că succesul nostru comun este rezultatul unei munci de echipă în care fiecare dintre noi, de la simplu muncitor și până la director, avem un rol important în bunul mers al societății”, a declarat Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului. 
Birou Presă Apa Serv Valea Jiului PetroşaniInformatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 3 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter