04.10.2017,  20:15:32 | 0 comentarii | 695 vizualizari
Petrila / Bani pentru bal
de Corneliu BRAN

La ultima şedinţă ordinară, mai mulţi consilieri au ţinut cont de cererea exprimată de eleva Andrada Castravete din clasa a XII-a de la Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuşi”,  unul din membrii de organizare a „Balului Bobocilor” din acest an.

Eleva a prezentat consiliului local un proiect prin care se propunea aprobarea unui sprijin de 2.000 lei pentru organizare şi punerea în mod gratuit la dispoziţie a sălii Casei de Cultură „Ladislau Schmidt”, pentru acest eveniment ce va avea loc în 27 octombrie. Cum toată lumea cu drept de vot a fost de acord, proiectul a devenit hotărâre de consiliu spre satisfacţia elevilor organizatori ai acestui tradiţional bal de toamnă pentru liceul lor.
Primarul Vasile Jurca ne-a declarat: „Astfel de iniţiative vor fi întotdeauna sprijinite de mine personal şi de administraţia locală petrileană, deoarece elevii, copiii noştri ai tuturor, sunt viitorul acestui oraş. Nu ne poate fi indiferentă activitatea şi rezultatele lor şcolare, precum şi condiţiile în care se desfăşoară procesul de educare şi activităţile extraşcolare ce fac parte din viaţa învăţământului petrilean”.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 4 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Publicitate
Newsletter