05.10.2017,  19:15:43 | 3 comentarii | 964 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Vulcan / Absenţă surprinzătoare la cheful de „Ziua Educatorului”
de Gheorghe OLTEANU

Ieri, oficialii vulcăneni au chefuit din nou la Restaurantul „Dincă”. Au revenit aici după o săptămână, când, cu ocazia zilei lor, i-au sărbătorit pe vârstnicii Vulcanului. De data asta s-a înregistrat o singură absenţă: cea a primarului Ile.

Joia cealaltă,
când cu cheful vârstnicilor, la sfârşitul şedinţei de consiliu local nu s-a adus deloc vorba despre el. De obicei, primarul amintea când urma să se petreacă aşa ceva. Plus că le făcea consilierilor locali invitaţia de rigoare. În 26 septembrie, pe Ile l-a lovit amnezia. I-a reamintit, însă, Angela Stoica: „Dom’ primar, pe noi nu ne invitaţi la petrecerea vârstnicilor?”. 
„E numai pentru cei trecuţi de şaizeci de ani”, s-a trezit Ile din uitare. Apoi, cum face întotdeauna când vrea să iasă el bine, i-a arătat pe consilierii locali din comisia de cultură-sport: ei sunt organizatorii.

Dar fosta lui colegă
de butoane nu s-a lăsat. Aşa că, la petrecerea vârstnicilor, a ajuns şi Angela Stoica, însoţită de liberalul Dănuţ Anghel şi independentul Florin Govor. Şi, din câte am aflat după aceea, nu au fost deloc miraţi când, la masa primarului, i-au zărit pe mai mulţi colegi de consiliu local de la PSD. Fireşte, nimeni nu le-a zis că nu sunt bine veniţi. Atât îi mai trebuia momârlancei, fostă viceprimar, că ieşea circul de pe lume în sala de la „Dincă”. Acum, cu „Ziua Mondială a Educatorului”, organizatorii şi-au schimbat tactica. În bine, vreau să zic.

Răsalaltăieri m-am
întâlnit cu consilierul Ion Tilea. Mergeam amândoi spre casă, când Tilică îmi zice: „Vecine, mă căută unu’ şi mă întrebă dacă merg la cheful de Ziua Educatorului. Cine să fi fost?”. „În tot cazul, era unul de-al vostru”, mi-am dat eu cu părerea. Şi nu greşisem, fiindcă şi ceilalţi consilieri locali, indiferent de culoarea politică, fuseseră căutaţi la telefon de consilierul local PSD Puiu Barbu, preşedintele comisiei de cultură, şi li se pusese aceeaşi întrebare. Care, la o adică, poate fi luată şi ca invitaţie. Părerea mea este că a fost bine că s-a procedat aşa. Fiindcă, în definitiv, suma alocată acestei petreceri, dar şi pentru cea de acum o săptămână, nu a fost votată doar de pesedişti. Nedumerirea lui Tilea, aşa cum am aflat-o de la el în drumul spre casă, a fost alta. De ce oare nu l-au sunat şi pe cel de-al douăzecilea „consilier local”? Cine-i acela? Uitaţi-vă mai jos la semnătură!Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (3 )Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter