10.10.2017,  18:54:28 | 0 comentarii | 912 vizualizari
Nume nou într-o comisie a municipiului Vulcan
de Gheorghe OLTEANU

Componența comisiei de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice în municipiul Vulcan a suferit o modificare. Nu este nicidecum vorba despre vreo remaniere dorită de Gheorghe Ile, care este președintele acesteia, ci doar de o modificare survenită în urma plecării unui membru al ei. 

Hotărârea de consiliu local
care conține numele persoanelor care analizează și aprobă cererile de organizare a adunărilor publice poartă numărul 64 și a fost aprobată în anul 2010.  Pe lângă primar, care, spuneam și mai înainte, este președintele comisiei, din aceasta mai fac parte doamna jr. Peter Rodica, secretarul municipiului Vulcan, jr. Mezambrovschi Mihăiță, șeful Serviciului Poliția Locală Vulcan, comisarul Toma Mihu, șeful Poliției municipiului Vulcan, și, până de curând domnul lt. colonel Călin Rosmenteniuc, reprezentant al Inspectoratului de Jandarmi Județean Hunedoara.

În urma plecării în pensie
a ofițerului de jandarmi, a trebuit ca locul domniei sale să fie luat de către un coleg al său. Ca atare, componența comisiei rămâne, până la un punct, cea prezentată, cu excepția numelui celui care reprezintă IJJ Hunedoara. De acum încolo, acesta este domnul locotenent col. Oprișa Mihai. Proiectul de hotărâre, odată votat, a devenit hotărâre de consiliu local și a fost comunicat Prefecturii județului Hunedoara.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Publicitate
Newsletter