11.10.2017,  18:58:53 | 0 comentarii | 935 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Vulcan / Pe Traian de la „Șansa” în jos
de Gheorghe OLTEANU

Lucrările din partea de sus a străzii Traian sunt aproape gata. Asfaltul e deja turnat pe toată porțiunea cuprinsă între Clubul „Șansa” și intersecția cu strada Parângului. Ieri, lucrătorii societății de construcții căreia i s-a încredințat modernizarea acestui tronson de drum erau pe terminate cu o altă operațiune.

„De bine?”,
m-au întrebat lucrătorii după ce m-au văzut că fac poze, iar eu m-am recomandat. „Normal că de bine, din moment ce se lucrează!”, le-am răspuns. Nu le-am zis atunci că, mai mult, se lucrează încă bine, dar o zic acum. Nu, pentru că și-ar fi luat-o cap, cum e vorba, ci, fiindcă laudele nu-și aveau rostul în clipa aceea. Sunt aproape sigur că asta, cum că ei lucrează bine, trebuie să le fi spus măcar vreunul dintre locatarii blocurilor de lângă drum. Mie mi i-a lăudat cineva. Lângă blocul 17 m-am întâlnit cu Ghiță „Bas” Costin, prietenul și fostul mei coleg băsar din trupa „Strings”. 

Ieri, echipa de muncitori
mai avea puțin și termina de betonat rigolele de pe ambele margini ale străzii. Ultima oară când am trecut pe acolo văzusem doar șanțul lăsat între asfalt și borduri. Credeam că, deși va fi betonat, adâncimea lui va rămâne aceeași. Numai că nu am gândit bine. A fost lăsată, spre borduri, doar înclinarea necesară strângerii apei. Au mai rămas de montat  gurile de canal. Lucrare care, în mod sigur, va fi efectuată în aceste zile. Treaba merge bine și în partea de jos a străzii Traian. 

În poze nu se văd
muncitorii, fiindcă erau risipiți și mâncau pe la mesele și băncile de lângă blocuri. Nu am avut cu cine schimba câteva cuvinte, așa că a trebuit să mă mulțumesc cu ceea ce am văzut. Cât de curând, după spusele de data trecută ale inginerului coordonator, constructorii vor ataca și porțiunea de stradă dintre giratorul de pe bulevard și intersecția cu (strada?!) Aleea Muncii. Negreșit că semnalul de începere îl va da Ile, după ce va face una cu pământ chioșcurile din zonă. Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 5 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter