12.10.2017,  19:17:00 | 0 comentarii | 706 vizualizari
Unui fotbalist de la Inter Petrila / Bursă „San Montan”
de Loredana JUGLEA

Gabriel Sârbu, fotbalist de la Inter Petrila, este un exemplu de viață pentru orice tânăr de vârsta lui: învață, muncește și joacă fotbal. 

„Gabriel Sârbu este un sportiv minunat. Joacă fotbal de vreo trei ani la echipa de juniori Inter Petrila pe postul de fundaș. În același timp, combină școala cu sportul, nu are absențe. În opinia mea, dacă va continua așa, va ajunge departe. Este un băiat foarte muncitor. Lucrează în timpul liber să-și întrețină familia, pentru că face parte dintr-o familie cu probleme sociale. Bursa de merit din partea San Montan este completată cu bursa de 100 de lei de la Info Petrila, pe timp de un an”, a declarat Daniel Bolog, secretarul general al clubului Inter Petrila despre un sportiv de excepție.
„Gabi va împlini 18 ani ani și, dintre cei 8 frați ai lui, este primul care merge la liceu. Are planuri mari, dar o familie cu probleme. În ciuda tuturor neajunsurilor, rezultatele sale sportive și școlare sunt demne de luat de seamă. Tocmai de aceea, a ajuns în atenția celor de la San Montan, după ce reprezentanții Organizației Salvați Copiii l-au desemnat ca fiind cel mai potrivit să ia această bursă, cu care să își achiziționeze alimente și suplimente, ori echipamente sportive. Asta, pentru că la Salvați Copiii, o singură masă nu poate suplini necesarul de calorii pentru un sportiv. Bursa de 300 de lei, lunar, vine de la San Montan și un site din Petrila, care a dorit să îi fie alături acestui copil minunat. „Este primul an când noi acordăm această bursă. Și, pentru că am găsit un copil minunat, un sportiv, un elev, care îndeplinește toate condițiile, vom oferi această bursă  timp de un an. Această bursă este suplimentată de situl Info Petrila. Deci, la finele fiecărei luni, Gabi va primi 300 de lei, care să îi suplimenteze puțin hrana, sau să îi acopere nevoile lunare ”, spunea inițiatoarea acestui proiect Erika Santa, președinta San Montan.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 4 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter