14.10.2017,  16:06:19 | 0 comentarii | 707 vizualizari
Produse tradiționale ispititoare, prețuri condimentate
de Alina PIPAN

Târgul de produse tradiționale de la Petroșani a fost organizat anul acesta pe pasajul pietonal, în Piața Vitoriei, un loc mult mai potrivit decât cel din fața primăriei. Târgul de produse tradiționale este singurul organizat la Petroșani care nu face rabat de la calitate, respectă specificul, și promovează producătorii locali, nu bișnița, iar pentru acest lucru trebuie felicitați din plin organizatorii. 

Nu sunt produse pe care să ți le dorești și să nu le găsești. Strugurii s-au vândut cu 3 lei kg, au fost pere, mere, cartofi, ceapă, de vânzare, la prețul pieței. Mustul s-a dat cu 5 lei kg. Preparatele din carne arătau spectaculos, la fel și cele din lapte. Slana se putea achiziționa cu 10 lei kg, virșli se cumpărau la 15 lei kg, cârnații, toba, jambonul afumat aveau prețuri între 20 și 30 de lei. 

”Ajuns la ediția a VII-a, Târgul a reușit, și de această dată, să ofere doritorilor produse sănătoase şi autentice. Numărul celor care au primit din partea administrației locale tradiționalele bucate momârlănești - păsatul şi tocana de oaie - a fost, și de această dată, destul de mare.
Îi felicit pe toți pentru roadele și bucatele pe care le-au pregătit pentru acest târg și le doresc să fie sănătoși să-și poată duce traditia mai departe.
Mulțumesc tuturor celor ce s-au implicat în buna organizare a acestui eveniment”, a transmis primarul Tiberiu Iacob- Ridzi, prezent la târg și la festinul oferit de Primăria și Consiliul Local Petroșani.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 4 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter