19.10.2017,  15:24:14 | 0 comentarii | 806 vizualizari
Astăzi, ședință de îndată a Consiliului Local Petroșani
de Alina PIPAN

Consiliului Local al Municipiului Petroşani se întâlnește astăzi, 19 octombrie, ora 15, în ședință de îndată. Vor fi supuse votului 6 proiecte de hotărâre. Primul privește rectificarea bugetului local, al doilea - rectificarea Bugetului Instituțiilor Publice și Activităților Finanțate Integral sau Parțial din Venituri Proprii al Municipiului Petroșani.

Se va cere consilierilor locali aprobarea asigurării continuităţii serviciului public de alimentare cu energie termică de către SC Termoficare SA Petroşani pe o perioadă de 12 luni.

Un alt proiect de hotărâre privește aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Modernizare drum comunal DC66A: Petroșani-Dâlja Mică-Dâlja Mare, L=5245 m, municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara”, și, de asemenea, aprobarea finanțării de la bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanțează de la bugetul de stat prin PNDL pentru obiectivul de investiții „Modernizare drum comunal DC66A: Petroșani-Dâlja Mică-Dâlja Mare,L=5245 m, municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara”.

Se va vota și alocarea din bugetul local a sumei de 900 lei în vederea sprijinirii Şcolii Gimnaziale „I.G. Duca” pentru realizarea proiectului „Who Cares About Me?” în parteneriat cu Organizaţia Caritas.

 

 Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 9 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter