23.10.2017,  19:21:54 | 0 comentarii | 532 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Încă o acțiune reușită a INSEMEX / Simpozionul Internaţional Securitate și Sănătate în Muncă nr. 8
de Alina PIPAN

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Minieră și Protecție Antiexplozivă INSEMEX Petroșani a organizat cea de-a opta ediție a Simpozionului Internațional Securitate și Sănătate în Muncă - SESAM, în data de 19 octombrie.

La simpozion a fost invitat ministrul Cercetării și Inovării – prof.dr.ing. Puiu Lucian Georgescu.
La deschiderea oficială a simpozionului au luat cuvântul: ministrul Cercetării și Inovării, directorul general al INSEMEX – dr.ing. George Artur Găman. Simpozionul a pus în dezbatere lucrări științifice care au acoperit tematica stabilită, la manifestare participând aproximativ 100 de specialiști în domeniul SSM din mediul universitar, academic, legislativ, de cercetare și din domeniul privat din România, Italia, Germania, Turcia sau Polonia.
Evenimentul s-a realizat cu sprijinul şi colaborarea Universităţii din Petroşani, a Inspecţiei Muncii, sub auspiciile Ministerului Cercetării și Inovării și sub înaltul patronaj al Academiei Oamenilor de Știință din România. Au luat cuvântul rectorul Universității din Petroșani – prof.dr.ing. Sorin Mihai Radu, Mihail Mândru – șef Direcție Control, SSM din cadrul Inspecției Muncii, vicepreședintele Academiei Oamenilor de Știință – AOSR – dr. Doru Sabin Delion, directorul General INCD pentru Protecția Muncii București – dr.ing. Doru Costin Darabont, prof.dr.ing. Gheorghe Manolea – Universitatea din Craiova.
Ediţia a opta a Simpozionului Internaţional Securitate şi Sănătate în Muncă - SESAM este o manifestare științifică devenită tradiție pentru INCD INSEMEX Petroșani și care contribuie decisiv la menţi­nerea contactului şi integrarea spe­cia­liş­tilor români în activităţile co­mu­nităţii ştiin­ţi­fice inter­na­ţionale, precum şi creş­te­rea capa­ci­tăţii de a oferi soluţii origi­nale în domeniul securi­tății și sănă­tății în muncă.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 10 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *

* * *


* * *

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter