02.11.2017,  18:22:22 | 0 comentarii | 273 vizualizari
La Vulcan / Sistemul de încălzire pentru căminele C1, C2 și C3 va fi pe gaz și este estimat la aproximativ 500.000 de lei
de Alina PIPAN

Varianta constructivă de realizare a investiţiei propune realizarea unui sistem de preparare şi distribuţie a agentului termic propriu, prin realizarea unor camere de centrale termice pe combustibil - gaze naturale, care să alimenteze căminele de locuinţe sociale C1, C2 şi C3.

 

În clădire se dorește montarea unui sistem de încălzire centralizat, pe combustibil - gaze naturale pentru alimentarea cu agent termic și cu apă caldă menajeră a căminele sociale C1, C2, C3 și pavilioanele D și E. Astfel, se vor monta toate utilajele și echipamentele necesare preparării agentului termic și a apei calde menajere pe combustibil - gaz metan, în conformitate cu normele și normativele în vigoare și cu respectarea strictă a soluțiilor din prezenta documentație.

Montajul se va realiza cu firme specializate pe fiecare specialitate în parte.

Lucrările necesare construirii punctului termic ce va deservi căminelor sociale C1, C2, C3 și pavilioanele D și E vor fi realizate etapizat, astfel:

- lotul 1: se va realiza clădirea punctului termic ce va deservi căminele C1, C2, C3 și pavilioanele D și E;

- lotul 2: se va realiza modulul pentru alimentare cu agentul termic și apă caldă menajeră a căminului C1;

- lotul 3: se va realiza modulul pentru alimentare cu agentul termic și apă caldă menajeră a căminelor C2 și C3;

- lotul 4: se va realiza modulul pentru alimentare cu agentul termic și apă caldă menajeră a pavilioanelor D și E.

La imobilul situat în municipiul Vulcan, str. Căprioarei, Nr. 3 lucrările necesare pentru realizarea punctului termic sunt lucrări de arhitectură, rezistență. Amplasamentul și forma construcției se pot urmări în planul de încadrare în zonă și în planul de situaţie din cadrul părții desenate.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter