02.11.2017,  18:45:33 | 0 comentarii | 409 vizualizari
Rugby / Două examene grele pentru Știinţa
de Loredana JUGLEA

După un start mai puţin reuşit, cu un egal şi o înfrângere în primele două etape, Știința Petroșani a prins ritmul competiţiei şi a obţinut trei victorii consecutive. 

Ştiinţa e pe val după ce a învins pe CSU AV Arad cu 68 la 5, pe deţinătoarea titlului - Bucovina Suceava - chiar în propriul ei fief cu 17 la 15 şi pe CS Năvodari la Petroşani în etapa trecută cu 13 la 8. Punctele ultimei victorii au fost reuşite prin eseul lui Andrei Barbu şi prin două lovituri de penalitate plus o transformare - Florin Țandea.
Știința mai are de trecut două examene grele. Sâmbătă, pe teren propriu, cu Tomitanii Constanţa, formaţie favorită la primul loc prin prisma lotului de jucători. Peste o săptămână, în ultima etapă a turului, Ştiinţa va merge la Buzău pentru meciul cu Gloria.
După cinci runde conduce în clasament Gloria Buzău cu 19 puncte, urmată de CS Năvodari şi Rulmentul Bârlad (un meci mai puţin) cu câte 16 puncte, Ştiinţa – 15 puncte, Tomiţanii (două meciuri mai puţin) şi Galaţi cu câte 10 puncte, Suceava (un meci mai puţin) cu două puncte.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter