03.11.2017,  01:01:22 | 0 comentarii | 374 vizualizari
Fotbal / „Cupa Crăciunului”
de Loredana JUGLEA

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara va organiza în perioada 9-17 decembrie o interesantă competiţie fotbalistică pe teren redus, denumită „Cupa Crăciunului”.

Turneul este destinat echipelor de Liga a IV-a, Liga a V-a, dar și echipelor de juniori republicani. Întrecerea va fi structurată pe patru zone geografice, câştigătoarele acestora urmând să se întâlnească la turneul final.
Se pot înscrie la competiţie echipe din Liga a IV-a, Liga a V-a şi cele de juniori republicani, data limită de înscriere fiind 25 noiembrie.
„Am gândit această competiţie pentru a ajuta echipele, care au o lungă pauză între tur şi retur. Prima ediţie va fi una experimentală, urmând să vedem câte cluburi se vor înscrie. Judeţele vecine, precum Timiş sau Arad, organizează acest gen de turnee de mulţi ani. Meciurile se vor juca pe teren redus, în săli de sport, iar noi am trimis solicitări oraşelor Uricani, Geoagiu, Haţeg sau comunelor Dobra şi Ilia. Turneul final s-ar putea organiza la Deva. Sperăm să avem cel puţin 20 de echipe înscrise în competiţie”, a spus Adrian Radu, preşedintele Comisiei de Competiţii din cadrul AJF Hunedoara.
Pentru înscriere nu se percepe nici o taxă, echipele urmând să achite doar baremurile de arbitraj şi observare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter