03.11.2017,  01:10:53 | 1 comentariu | 642 vizualizari
Vulcan / Lucrul de calitate se face cu profesionişti
de Gheorghe OLTEANU

Chiar dacă este de activitatea de salubrizare a străzilor. În speţă de măturatul lor. De la 1 noiembrie, la Vulcan a fost reluată activitatea zilnică în acest domeniu de activitate.

Salubrizarea stradală
vulcăneană a fost mutilată în urmă cu circa o lună, când măturătorii au fost retraşi de pe străzi, activitatea lor fiind restrânsă la maximum două zile pe săptămână. Decizia i-a aparţinut primăriei care, în acest fel a dorit, probabil, să facă economii la capitolul curăţenia municipiului, pentru a avea bani cu care să plătească salariile uriaşe cu care Ile s-a cadorisit pe el însuşi şi pe angajaţii instituţiei administraţiei publice vulcănene.

Reamintesc că
restrângerea severă a activităţii de salubrizare stradală a făcut ca străzile Vulcanului să fie pline de gunoaie, aspect care, pe bună dreptate, i-a nemulţumit pe cetăţeni. S-a vorbit atunci că măturatul străzilor îl vor efectua persoanele care primesc venitul minim garantat. Se vede însă treaba că ideea lui Ile nu fost una prea inspirată, din moment ce, la începutul lunii noiembrie, a dat undă verde Pregoterm-ului să se apuce din nou de măturatul străzilor. În răstimpul în care activitatea aceasta a fost suspendată, nu se ştia clar nici ce se va întâmpla cu o mare parte dintre cei treisprezece măturători. Se vorbea chiar că ei ar fi urmat să fie trimişi în şomaj. În acelaşi timp, însă, la primărie se pregătea angajarea a şaptesprezece persoane. Concluzia o trageţi dumneavoastră. Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (1 )

#1 Doru T05.11.2017,  09:39:15
Pai da,după ce au fost pe tot Facebookul pozele făcute de independent cu mizeria din oraș,a hotărât Ile sa se revină la programul obișnuit.Ma întreb,ce se voia?Să se dea afara 15 oameni de la Pregoterm și să se angajeze alții în primarie??Probabil că da,dar domnul ziarist de față le-a cam încurcat planurile cu articolele lui...


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 8 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter