06.11.2017,  17:34:49 | 0 comentarii | 383 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Angajaţii lunii octombrie la Apa Serv Valea Jiului
de Ziarul Vaii Jiului

Creșterea gradului de încasare a facturilor pentru seviciile prestate beneficiarilor, scăderea timpului de intervenție la avariile semnalate pe rețelele de distribuție a apei și de colectare a apelor uzate dar și activitățile de relații cu publicul sunt tot atâtea repere din activitatea derulată cu succes și în cursul lunii octombrie de colectivul societății Apa Serv Valea Jiului SA Petroșani. 

Ca urmare a analizei efectuate de conducerea operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului, în cursul zilei de astăzi au fost premiați angajații a căror activitate din luna prece­den­tă a fost eviden­ți­ată. Astfel, sa­la­riații lunii octombrie 2017 din echipa Apa Serv sunt:
• Carmen Săbău - funcţionar administrativ în cadrul Biroului Secretariat
• Sorin Râşnoveanu - inginer în cadrul Serviciul Mecano-Energetic
• Oana Neag - agent comercial în cadrul Centrului de Încasări Petroşani
De asemenea, conducerea Apa Serv a decis să acorde titlul de „Colectivul lunii octombrie” membrilor Serviciului Mecano-Energetic al societății. Acesta este alcătuit din: Florin Ciucur, Mihai Vitejanu, Alexandru Cămărăşescu, Sorin Râşnoveanu, Marius Sîrbu, Ioan Marius Ardelean,  Ionel Vladislav-David, Francisc Şomkereki și Ştefan Harkai. 
”La fiecare început de lună avem plăcerea de a ne întâlni cu colegii noștri, pentru a ne bucura împreună de performanțele muncii noastre în cadrul Apa Serv Valea Jiului. Nu pot decât să mă bucur că această competiție a salariaților și colectivului pe care îi evidențiem pentru activitatea din luna precedentă a devenit realmente una mobilizatoare pentru toți salariații noștri. Astăzi, a fost rândul altor colegi să fie premiați pentru activitatea lor din luna precedentă. Îi felicit și-i invit să o țină tot așa în activitatea lor de zi cu zi în beneficiul echipei noastre și al clienților noștri”, a declarat Costel Avram, directorul geneal al Apa Serv Valea Jiului.
Birou Presă Apa Serv Valea Jiului PetroşaniInformatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227


Publicitate
Newsletter