08.11.2017,  19:30:49 | 0 comentarii | 588 vizualizari
Uricani / Gaz în locuinţele sociale de pe strada Revoluţiei
de Gheorghe OLTEANU

Nu doar la Vulcan locuinţele sociale sunt în atenţia administraţiei publice locale. Despre modul în care se vor repartiza cele mai noi dintre cele vulcănene am relatat într-un alt articol pe care-l găsiţi tot în ediţia de astăzi a ziarului. Aici şi acum voi vorbi despre cum stă treaba cu gazul care va fi introdus la blocul cu locuinţe sociale de la numărul 6 de pe strada Revoluţiei din Uricani. 

Nu numai 
Vulcanul s-a dichisit cu locuinţe sociale făcute, de primărie, pe scheletul unor cămine de nefamilişti rămase parcă fără stăpân. La o adică, nu doar Ile, ci şi primarul Dănuţ Buhăescu s-ar putea lăuda cu asta. Chiar dacă administraţia publică locală uricăneană le-a pus la punct, deocamdată, numai pe cele treizeci din imobilul cunoscut şi sub numele de „blocul pompierilor”. Ca unul care am urmărit toate fazele de modernizare prin care a trecut clădirea pot să spun, fără nicio reţinere, că societatea petroşeneană de construcţii „Zona D” a efectuat lucrări de calitate.

În ultima
lună a acestui an se va materializa şi promisiunea referitoare la introducerea gazului în bucătăriile locuinţelor sociale din acest bloc. Problema a fost luată în discuţie în şedinţa consiliului local din octombrie, când s-a aprobat şi suma de 30.000 de lei necesară efectuării branşamentului la reţeaua de gaz şi obţinerii avizelor de utilizare. „Imediat după şedinţă - mi-a precizat primarul Dănuţ Buhăescu – am şi început demersurile în acest sens, fiindcă dorim ca, până în decembrie, locatarii locuinţelor sociale să aibă gaz”.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 4 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter