09.11.2017,  18:46:03 | 4 comentarii | 693 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Vulcan / Lucrare avută în vedere în Parcul “Avram Iancu”
de Gheorghe OLTEANU

Un anunţ amplasat pe un gard de lângă locul de joacă pentru copii din Parcul „Avram Iancu” din Vulcan vorbeşte despre faptul că acesta va fi pus la punct de către SC Pregoterm SA.

Numai că înştiinţarea
are câteva lipsuri. Nu este menţionată data la care vor începe lucrările, iar pe afiş nu apare numărul autorizaţiei de funcţionare. Locul de joacă respectiv este unul care datează de foarte mulţi ani şi, într-adevăr, trebuie pus la punct. Nu neapărat ca leagănele să fie înlocuite cu „plasticuri”. După o revizie atentă şi reînnoirea stratului de vopsea care le acoperă. Ele pot să rămână la locul lor. Luat de acolo ar putea fi, eventual, semijgheabul metalic pe care copiii se dau cu rolele. În ultima vreme sunt tot mai puţini cei care îl utilizează în acest fel. Cei mai mulţi puşti se urcă pe cadrul acesta din fier şi, pur şi simplu, aleargă pe el, provocând un zgomot deranjant.

Nu se mai aude,
însă, nimic despre punerea la punct a întregului parc. Nici în vara acestui an nu s-a mişcat nimic aici, deşi obiectivul a fost prins, în bugetul local, la investiţiile din 2017. Vulcănenii ar vrea să-l vadă aranjat, fiindcă este un parc mare care ar putea fi căutat de mulţi dintre cei care, pe arşiţă, vor un loc răcoros. De asemenea, destui sunt şi aceia care cred că el este mult mai corespunzător pentru amenajarea „Orăşelului Copiilor”. De câţiva ani buni, copiii nu-l mai aşteaptă aici pe Moş Crăciun, ci se întâlnesc cu el în părculeţul din faţa blocului 1M. Asta, posibil, şi din cauză că moşneagului îi vine mai uşor să ajungă acolo ieşind din primărie.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (4 )

#1 Nistor HAȚEGAN 10.11.2017,  05:59:53
DL.OLTEANU INIȚIAȚI O CHETĂ PT.ATAȘAREA UNEI BALUSTRADE LA SCARA DE LA BIROUL NOTARIAL DIN VULCAN,VĂ ROG? AM FOST DEUNĂZI ACOLO ȘI CÂRJA MEA NU A FOST DE AJUNS SĂ URC ȘI SĂ COBOR.NOROC CU VILI DVORACSEK ȘI CU ÎNCĂ O PERSOANĂ.ONOR NOTARUL E VĂR PRIMAR CU HAGI TUDOSE.
#2 ALEX12.11.2017,  05:22:06
dupa spusele unei doamne angajate in primarie - daca vrem sa ne fie bine nu trebuie sa fim impotiva primarului, - deci prin urmare nu trebuie sa cerem nimic, nu trebuie sa ne spunem opiniile, dar sunt si alte institutii care verifica activitatea primariilor e suficient sa fie sesizate. Domnilor din administratia Vulcanului sunteti pentru a administra bine localitatea nu doar pentru afacerile personale
#3 Dany12.11.2017,  17:45:52
Parcuri pentru copii ar trebui amenajate în fiecare cartier dar din păcate în municipiul Vulcan lasă de dorit.
#4 Dany12.11.2017,  17:48:57
Pe lângă parcuri locuri de muncă ar trebui create .


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 9 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter