13.11.2017,  19:37:07 | 0 comentarii | 410 vizualizari
Balul Bobocilor
de Ziarul Vaii Jiului

Ca de atâtea alte ori până acum, Casa de Cultură a orașului Uricani a găzduit vineri, 10 noiembrie 2017, mult așteptatul Bal al Bobocilor „Royal Legacy Prom” de la Liceul Tehnologic Retezat.

Elevii clasei a XII-a, ajutați și de membrii Consiliului Școlar al Elevilor, au organizat această sărbătoare a frumuseții și a talentului, dedicată colegilor din clasa a IX-a. 
Ridicarea cortinei a dezvăluit privirilor uimite ale spectatorilor un decor de basm. Pe poarta vechiului castel au pătruns cei doi prezentatori, Samira Radu și Petrișor Silași, care, pe parcursul întregului spectacol, au reușit să creeze și să mențină atmosfera antrenantă, specifică unui asemenea eveniment. 
După ce au fost adresate mulțumiri tuturor instituțiilor și persoanelor care au contribuit la realizarea acestui proiect, a fost prezentat juriul, prezidat de doamna profesoară Marinela Bărzăune și compus din următorii membrii doamna directoare Cornelia Sanda, doamna directoare adjunct Vera Ciurea, doamna Olenca Ghețău, doamna Mariana Apostu, doamna Adriana Cârlan, domnul Radeș Florin, președintele CȘE - Alexandru Malairos, dar și un reprezentant din partea primăriei. 
În aplauzele spectatorilor, pe scenă și-au făcut apariția, rând pe rând, asemenea domnițelor și cavalerilor de odinioară, cele nouă perechi care au defilat cu eleganță și au fost prezentate unui public absolut entuziast.
Această primă probă a fost urmată de altele, care le-au permis bobocilor să-și etaleze talentele și să-i impresioneze pe toți cei prezenți, transformând misiunea juriului într-una extrem de dificilă. 
După ce le-a fost testată dexteritatea într-o probă surpriză, care a stârnit amuzamentul privitorilor, bobocii au trecut prin disconfortul generat de întrebările de cultură generală și de cele referitoare la manierele elegante, la care s-au străduit să răspundă cât se poate de bine. 
Rând pe rând, scena a prins viață în momentele în care fiecare pereche s-a străduit să-și impresioneze admiratorii. Revărsarea de ingeniozitate și de talent a încântat un public doritor să se lase impresionat, care i-a răsplătit pe concurenți cu valuri de aplauze.
În momentele dintre probe, atmosfera a fost întreținută de invitații speciali: frații Izabela și Peter Bot, Alissa Pinko, Alexandru Berciu, Denis Lorentz, Marian Ovidiu Săpoi, Petrișor Silași, care au încântat asistența cu numere de muzică și de dans. Ca de fiecare dată, numărul de iluzionism prezentat de Ciprian Firizoiu, câștigătorul primei ediții a concursului Elevii au talent, a electrizat atmosfera din sală. 
Proba finală, de eleganță, a constat în prezentarea ținutelor de seară și a dat concurenților prilejul de a-și etala, o dată în plus, bunul-gust, rafinamentul și eleganța, într-o ultimă încercare de a cuceri publicul și de a impresiona juriul.
În vreme ce membrii juriului s-au retras pentru deliberare, spectatorii s-au delectat în compania invitaților speciali: Cedry2k & Pietonu, care au incendiat atmosfera din sală, într-un spectacol plin de sunet, culoare și lumină, îndelung aplaudat de toți cei prezenți.
Anunțarea rezultatelor a venit să detensioneze atmosfera din sală și să răsplătească toate eforturile, pasiunea și dăruirea bobocilor. Concurenții au fost premiați de către membrii juriului și de către elevii organizatori, iar premiile au constat în diplome și cadouri.
Înainte de premierea câștigătorilor, a fost acordat, din partea sponsorului Dayaterm SRL, un premiu special bobocului Andrei Sandu.

Perechile câștigătoare au fost: 
Miss – Mister Boboc: Diana Antochi -  Mihai Spătaru
Miss – Mister Popularitate: Carla Todor - Mădălin Todea
Miss – Mister Eleganță: Patrisia Todor -  Vlad Stoi.
Au mai fost acordate premii pentru: creativitate (Daria Ungurici – Alin Ghețău), carismă (Denisa Bilici – Marius Agrigoroaie), perseverență și ambiție (Roxana Țăndărel – Cristi Bucșă), inteligență (Roberta Lenghel – Sergiu Vreme), talent (Cristina Scurtu – Andrei Sandu), spontaneitate (Cosmina Balint – Ovidiu Nechitoi).
În finalul balului au fost invitați pe scenă toți cei care s-au implicat în realizarea spectacolului. Au fost nominalizate cadrele didactice care și-au adus contribuția la reușita evenimentului și li s-au adresat mulțumiri speciale pentru implicarea deosebită următorilor: prof. Delia Kandut, prof. Marinela Bărzăune, prof. Sabina Todea, prof. Daniela Picior, prof. Alina Bobric, prof. Alexandru Sultan, prof. Alexandra Kardoș, prof. Daniel Astilean, prof. Carmen Rad, prof. Olenca Ghețău, prof. Adriana Cârlan, prof. Mariana Apostu dar și celorlalte cadre didactice: prof. Florin Radeș, prof. Maria Borța, prof. Mirela Gostăviceanu, prof. Cornel Băroi, prof. Ilie Cioată, prof. Florin Mârza, prof. Alin Boroghină, prof. Daniel Rebeleș, prof. Ilie Iloiu, prof. Dorin Smeu.
De asemenea, mulțumirile tuturor s-au îndreptat spre elevii care, prin dăruirea și pasiunea de care au dat dovadă, au făcut posibilă realizarea acestui vis al bobocilor. Au fost premiați cu diplome și mici atenții elevii: Robert Barabași, Samira Radu, Andreea Bogani, Petrișor Silași, Alexandru Soare, Daniel Erdös, Marius Eremia, Cristina Lenghel, Denisa Curtianu, Gabriel Chelaru, Tudor Badea, Alexandru Malairos, care au fost permanent susținuți, îndrumați și ajutați de doamna profesoară Delia Kandut, diriginta clasei a XII-a A, din care fac parte elevii nominalizați.
Consiliul Școlar al Elevilor - Liceul Tehnologic „Retezat” Uricani Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 3 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227


Publicitate
Newsletter