14.11.2017,  18:44:29 | 0 comentarii | 396 vizualizari
În materie de iluminat de sărbători / Uricaniul aspiră din nou la locul I 
de Gheorghe OLTEANU

Peste aceste două fotografii am dat derulând folder-ul în care-mi ţin pozele pe care urmează să le dau spre publicare în ziar. Sunt situaţii în care mai uit de unele şi de aceea mi-am făcut obiceiul de a le revedea din când în când. Şi, în caz că dau de unele scăpate, îmi amintesc imediat povestea lor.

Pe acestea,
bunăoară, le-am făcut, la începutul acestei luni, în biroul primarului Dănuţ Buhăescu. Erau acolo o doamnă şi un domn, dar şi vicele Corneliu Braia. Cei doi veniseră la primărie uricăneană cu o ofertă. Corpuri de iluminat pentru sărbătorile de Crăciun. Oferta dumnealor era atât de atrăgătoare, încât cei doi edili şefi cu greu s-au putut decide ce să achiziţioneze. Primarul s-a uitat cu atenţie la planşele pe care ofertanţii i le puseseră la dispoziţie, şi-a notat preţurile şi a cumpănit mult până să se decidă care să rămână şi care nu. Desigur, lui i-ar fi plăcut ca foarte multe dintre ele să împodobească centrul, străzile şi diferite cartiere ale Uricaniului. Numai că, vorba lui, banul public trebuie cheltuit cu mare chibzuinţă.

Foarte mulţi
dintre cei care, iarna trecută, au trecut prin Uricani i-au dat localităţii nota maximă în privinţa modului în care a fost gândit şi amenajat iluminatul de sărbători al oraşului. Dănuţ Buhăescu nu a uitat asta şi de aici trebuie pornit, pentru a înţelege preocuparea dumnealui din dimineaţa zilei de 1 noiembrie. Iar rezultatul va fi, negreşit, pe măsură. Se vor convinge de asta toţi cei care vor ajunge la Uricani în preajma Crăciunului.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter