14.11.2017,  18:50:47 | 0 comentarii | 623 vizualizari
Cei doi salvatori minieri de la Hercules Lupeni / Au fost premiaţi
de Loredana JUGLEA

Raoul Cizmașiu, supraviețuitorul surpării de la Mina Lupeni, a fost premiat împreună cu Cristian Ciocârlan, colegul său de echipă.

De altfel, cei doi sunt colegi atât la fotbal, cât și la Mina Lupeni, unde sunt salvatori minieri. „Am fost premiat de Asociația Salvatorilor Profesioniști, la care suntem afiliați noi, salvatorii. Pentru că am reușit să scap din acel accident și pentru că au dorit să mă ridice din punct de vedere moral”, a spus fotbalistul. Cei doi au primit o cupă și o diplomă cu locul secund la concursul de salvatori. În aceste zile fotbalistul se află la un tratament balnear.
„Vreau doar să îi mulțumesc lui Cristian Ciocârlan și tuturor salvatorilor care s-au luptat să ne scoată din accidentul produs la mină. Le mulțumesc din tot sufletul”, a mai spus Raoul. 
„Chiar dacă nu a mai intrat pe teren de când s-a întâmplat accidentul, Raoul a fost aproape de echipa Hercules, ne-a încurajat ca un suporter de suflet. Îl așteptăm cât mai curând pe teren”, a declarat antrenorul Dan Voicu. 


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter