14.11.2017,  18:56:44 | 0 comentarii | 610 vizualizari
Drăgoi (din rândul 2)
de Marian BOBOC

În ultimile 3 campanii electorale, Nicolae Drăgoi a arat străzile Lupeniului. E drept că, fiind și pensionar, Drăgoi a avut timp de colindat Lupeniului step by step, dar a dovedit și o bună pregătire fizică și o aprofundată cunoaștere a terenului...
Spre cinstea lui, Drăgoi nu a uzat de legitimația sa de fost no. 1 al huilei Văii Jiului, care îi dădea dreptul din plin să stea în față, chiar între VIP-urile Lupeniului. Prin urmare, a preferat, cu modestie, rândul 2, în care uneori era acoperit de mișcările celor din fața sa și aruncat astfel în anonimat.
Când a preluat puterea PSD de la Guvernul PNL Cioloș, laboratorul de analiză a fotografiilor din campanie PSD a descoperit evidența: Drăgoi a prestat în rândul 2. Prin urmare, serviciul de încadrare a pensionari­lor care au prestat în campania PSD i-a oferit lui Drăgoi un serviciu direct proporțional cu expunerea sa: director peste o mână de oameni (nici o sută), dar cu venit bun (aproape o sută). Un post pe care a făcut vechime, din 1 aprilie, când a fost înfiletat în fruntea Companiei Naţionale a Cuprului, Aurului şi Fierului „Minvest” SA Deva. 
Poate, dacă măcar într-o campanie ar fi rupt rândul 2 și ar fi forțat ieșirea în frunte alaiului electoral, alta ar fi fost soarta lui Nicu Drăgoi. Desigur că nu ar fi fost pus în fruntea CEH, pentru că acest complex a fost arvunit de Nistor și prostanii din PSD pedeliștilor… La fel ca și cea mai înaltă funcție obținută de PSD la nivel ministerial, aceea de secretar de stat la Ministerul Energiei. Culmea e că Nistor și pesediștii se mai și miră acum cum de au pierdut cele mai importante alegeri din acest an…Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter