20.11.2017,  19:14:16 | 0 comentarii | 256 vizualizari
Claudiu Bleonț și Magda Catone / Joacă la Palatul Cultural Lupeni și la Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” 
de Alina PIPAN

Claudiu Bleonț și Magda Catone urcă luni, 27 noiembrie, pe scena Palatului Cultural Lupeni în piesa de teatru „Un bărbat și mai multe femei”, de la ora 17:00.

În aceeași seară, de la ora 19:30, piesa va fi jucată și la Petroșani, la Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu”.
Evenimentele sunt organizate de Teatralis. 
Biletele au un preț mai mult decât rezonabil și se pot achiziționa de la Agenția de Bilete Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” sau la telefon 0729.053799 / 0727.337614 / 0729.077662.
Magda şi Claudiu s-au cunoscut pe un şantier din Bucureşti, ajutând la construirea unui nou bloc din Militari, clădire care va fi mărturie a unei lungi şi frumoase prietenii. S-au reîntâlnit la facultatea de teatru, amândoi debutând la Teatrul de Comedie în anii de studenţie. După absolvire, s-au îndreptat spre Teatrul din Petroşani, teatru în care s-a născut pentru prima oară un spectacol ce dăinuie şi astăzi, ca mărturie vie a legăturii dintre ei – Un bărbat şi mai multe femei.
Piesa abordează, într-o manieră comică, eternul conflict dintre bărbat şi femeie, bazat pe lupta pentru supremaţie în relaţiile de cuplu. Care sunt şansele unui bărbat timid în faţa uneia sau mai multor femei, care, prin diverse forme de abordare, reuşesc să-şi atingă scopul?
Este un spectacol care aduce zâmbetul pe buze şi ne face să ne întrebăm: până la urmă, cine conduce? Bărbatul sau femia?”.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 5 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Publicitate
Newsletter