21.11.2017,  18:35:04 | 0 comentarii | 260 vizualizari
Petroșani / 1 Decembrie, plin de culoare și miresme 
de Alina PIPAN

Primăria Petroșani va face și anul acesta tot ce este posibil pentru a sărbători Ziua Națională a României exact așa cum se cuvine, și cum ne-a obișnuit de câțiva ani încoace.

Ziua de 1 Decembrie va fi organizată din nou în Parcul „Carol Schreter” din Petroșani. Aici va fi amenajată o scenă, va fi organizat un spectacol de muzică populară, care să ne pună în mișcare și să ne umple sufletul de mândrie. 
Și de această dată se va găti mâncare tradițională și se va distribui gratuit persoanelor care vor veni să petreacă în parc. 
Parcul va fi decorat cu mobilier și coronițe din baloane tricolore, pentru un plus de culoare și spre bucuria copiilor. Spectacolul de muzică populară se va întinde pe parcursul a minim două ore, și vor fi promovate tinerele talente locale. 
Lumea va fi servită cu prăjitură de casă, fiind achiziționate deja 10 kilograme de prăjituri diverse sortimente. O firmă din Aninoasa va asigura masa caldă, iar porțiile de fasole, cârnați se vor servit în corturile ce vor fi amplasate în parc. Aceasta se pregătește cu 1.600 de porții de mâncare, veselă și tacâmuri de unică folosință. Setea nu se va stinge cu tărie, ci cu apă ori suc. 
Pentru petrecerea publică de Ziua României Primăria Petroșani a alocat aproximativ 20.000 de lei.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 5 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter