22.11.2017,  19:14:32 | 0 comentarii | 191 vizualizari
Școala „Sfânta Varvara” Aninoasa / Eforturi pentru un climat confortabil
de Alina PIPAN

Am observat, atât pe timpul vacanței de vară, cât și ulterior că la Aninoasa conducerea Școlii Gimnaziale „Sfânta Varvara” face tot ce îi stă în putință pentru a asigura condiții confortabile pentru elevii înscriși la cursuri, având în vedere că școala de la Aninoasa nu este nici pe departe la fel de dotată ca și cele de la Petroșani, de exemplu.

Zilele acestea la intrarea în școală a fost instalat un sistem de acces cu yală electromagnetică, control pentru acces, asigurând astfel o securizare. Vorbim de yalele pe care le întâlnim acum la majoritatea scărilor de bloc. Acest sistem a fost instalat cam pe la toate intrările în școli și licee, pentru că presupune un control mai riguros al accesului în școală. Investiția a fost de 3.103 lei. 
Investiții s-au realizat și în băile pentru copii. Pentru ca aceștia să nu își spele mâinile cu apă rece, deci mai rapid, favorizând igiena precară, au fost instalate două robinete electrice cu încălzire instant, costul fiind minim, de doar 250 de lei. De asemenea, au fost instalate lavoare noi. Mai costisitor a fost ca baia să fie utilată în așa fel încât să deservească și copiilor cu dizabilități. Au fost fixate mânere, bare rabatabile în dreptul vaselor de toaletă, și mânere de siguranță la băi. Pentru aceste accesorii, achiziție și montare, au fost cheltuiți 2.840 lei. 


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 2 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Publicitate
Newsletter