04.12.2017,  19:04:14 | 0 comentarii | 615 vizualizari
E.M. Paroşeni / Transport cu semn de întrebare
de Gheorghe OLTEANU

Transportul personalului angajat la E.M. Paroşeni se efectuează cu patru microbuze. Toate au fost bune şi la locul lor, în privinţa aceasta, până la sfârşitul săptămânii trecute, când „subteranul” şi-a luat liber de Sfântul Andrei şi de Ziua Naţională.

Acum,
nu mai cred că e nevoie să spun că, în asemenea situaţii, în clădiri şi chiar jos, în mină, nu e chiar nimeni. Locurile de muncă din subteran trebuie ţinute sub observaţie, iar pentru asta există personal anume desemnat să le inspecteze. Aşadar, cei care nu au liber în asemenea cazuri trebuie să meargă la şut. Şi angajaţii se duc, desigur, până când o mai exista Paroşeniul.

Problema care
i-a nedumerit pe oameni este că, de vineri până ieri inclusiv, ei nu au mai fost „culeşi” de pe drum de către şoferul microbuzului cu care obişnuiau să meargă la serviciu. I-a luat un autoturism. Un autovehicul care, în certificatul de înmatriculare, este specificat că are cinci locuri. Cu şofer cu tot. Aşa că salariaţii respectivii, cam opt la număr, au fost transportaţi ca nişte saci cu cartofi. Apoi, am auzit că unii dintre ei s-ar fi plâns că nici comportamentul conducătorului autoturismului nu ar fi fost deloc politeţea întruchipată.

Nu cred că
ZVJ, căruia i-a fost semnalată problema, trebuie să explice de ce, în perioada amintită, nu s-a putut pune la dispoziţia angajaţilor măcar un microbuz din cele patru. Astfel încât transportul de personal către şi de la mina Paroşeni să se facă în mod civilizat. Oamenii au nevoie neapărat de explicaţia aceasta, mai ales că de pe acum se aude că la fel va fi şi în zilele libere de la Crăciun încolo.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter