13.12.2017,  19:34:17 | 0 comentarii | 1115 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Vulcan / Angela Stoica a aflat care-i treaba cu Petroşaniul
de Gheorghe OLTEANU

Mi-ar fi plăcut ca, la şedinţa extraordinară de săptămâna trecută, atunci când a fost discutat proiectul de hotărâre referitor la „Green Line”, să se fi luat în seamă cel puţin măcar un aspect din cele câteva prezentate de mine în celălalt articol al meu din acest număr al ziarului.

Indiscutabil,
există consilieri locali vulcăneni care împărtăşesc o parte din punctele de vedere pe care le-am exprimat în cele scrise. Este posibil ca însuşi primarul să-şi fi pus întrebări de acest gen. Aşadar, făcând precizarea aceasta, îmi veţi înţelege şi mai bine mirarea. Nu că s-ar fi găsit, în şedinţă, rezolvarea, dacă nu a tuturor, măcar a câtorva dintre aceste probleme posibil să apară pe parcursul şi după materializarea proiectului ce ţine de „Linia Verde” de transport cu autobuze electrice.

Singurul consilier local
care a solicitat lămurirea unui aspect a fost doamna Angela Stoica. Ea l-a întrebat pe Gheorghe Ile, cândva fostul ei consort în conducerea treburilor administrative ale Vulcanului, dacă este aşa cum i-a fost dat să audă. Anume „dacă (în chestiunea „Green Line” – n.a.) toate consiliile locale au făcut contract cu consiliul judeţean?”. Doamna Angela Stoica voia să ştie asta, fiindcă ar fi exista un zvon conform căruia municipiului Petroşani s-ar fi tras deoparte.

„Toate administraţiile
publice locale au aderat”, a răspuns grav Ile, fiindcă aşa dă bine când apari la televizor. După care a lămurit şi ce e cu Petroşaniul. Administraţia publică locală a acestui municipiu nu vrea să lase ca autobuzele electrice să circule prin centrul oraşului. Accesul lor va fi permis numai pe şoseaua de centură. Situaţie care, cred că şi Gheorghe Ile şi-a dat seama, va face ca destui uricăneni, lupeneni şi vulcăneni care merg cu treburi la Petroşani să prefere mijloace de transport în comun care să-i lase în apropierea obiectivelor la care au treabă.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 5 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227


Publicitate
Newsletter