14.12.2017,  18:58:45 | 0 comentarii | 551 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Am constatat la Primăria din Uricani: Vorba dulce mult aduce
de Gheorghe OLTEANU

Ieri dimineaţă, în biroul primarului Dănuţ Buhăescu a intrat o femeie. Mergea greu, sprijinită într-o cârjă. Iniţial, voia doar să-i lase o hârtie primarului, numai că acesta a invitat-o să ia loc. Dănuţ Buhăescu ştia pentru ce venise doamna Elena Laze. Bătuse drumul din cartierul Bulzu şi până la primărie, ca să solicite un ajutor medical de urgenţă, pentru a putea merge la intervenţia chirurgicală programată în această lună. 

Numai că astfel 
de ajutoare acordate de primării nu se mai dau de ani de zile. Verificările făcute de Curtea de Conturi au ajuns la concluzia că ele au fost făcute fără un temei legal. „Nu este drept, a rostit doamna Elena Lazea, ca unii care beau toată ziua să aibă pensie de handicap, iar cei care se chinuie să nu o primească? Mă tem că, azi-mâine, nici din pat nu o să mai pot să mă ridic!”. După care lacrimi fierbinţi au început să-i curgă din ochii bietei femei.

Impresionat, Dănuţ Buhăescu
a încercat s-o liniştească. A rugat-o să-l asculte cu atenţie. I-a explicat, în amănunt, paşii pe care trebuie să-i facă, pentru a fi pensionată pe motiv de handicap. Ce acte medicale trebuie luate de la medicul de familie şi duse la comisia de constatare a handicapului. Aceasta va constata gradul de handicap. Va conta foarte mult, desigur, şi concluzia medicului de la Tg. Mureş care-i va efectua intervenţia chirurgicală. Numai după recunoaşterea gravităţii handicapului şi a înrăutăţirii bolii, primăria îi va putea plăti un însoţitor ales de către dumneaei. La sfârşit, Dănuţ Buhăescu i-a urat femeii să se simtă mai bine în urma operaţiei prin care va urma să treacă. Doamna Elena Lazea i-a mulţumit din suflet şi, apoi, s-a dus spre uşă. Tot cu lacrimi în ochi.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 8 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227


Publicitate
Newsletter