19.12.2017,  19:09:14 | 0 comentarii | 1309 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Vulcan / Poşta nu mai e ce a fost
de Gheorghe OLTEANU

Nu ştiu cum e la celelalte oficii poştale din Valea Jiului, dar - Doamne, fereşte! - să ai treabă, zilele astea, la cel din Vulcan. Trebuie să ai timp şi să te înarmezi cu multă răbdare, dacă vrei să ieşi din incintă victorios şi cu problemele rezolvate.

Ieri dimineaţă,
după ora 9:00, când a început programul la această instituţie, era deschis doar un ghişeu. Un singur funcţionar trebuia să facă de toate. Şi să achite mandate, şi să efectueze trimiteri de bani, şi să preia colete. Spre cinstea lui, bărbatul îşi făcea treaba conştiincios, numai că era vizibil depăşit de mulţimea de oameni care aştepta la coadă. Noroc că, la un moment dat, o doamnă factor poştal i-a luat pe cei are voiau doar să intre în posesia cupoanelor de pensie, iar o alta i-a rezolvat pe gălăgioşii cei mulţi care stăteau după alocaţiile pentru copii.

Situaţia aceasta
este cauzată de lipsa de personal. Cele câteva funcţionare pe care eram obişnuit să le văd au plecat. Posibil din cauza salariului mizerabil, dar şi a condiţiilor de muncă. Mi-a fost dat să aflu că, de la ora 11:00, va mai apărea un funcţionar, plus un altul cu o jumătate de normă. Puţin la cât popor trebuie servit, zi de zi, mai ales acum, în preajma sărbătorilor, de către acest oficiu poştal. Unul al cărui aspect era impecabil cu zeci de ani în urmă şi la care erai întâmpinat cu zâmbet la toate cele patru ghişee.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Publicitate
Newsletter