19.12.2017,  19:16:12 | 4 comentarii | 1352 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Vulcan / Până de Crăciun se va relua circulaţia auto pe Traian
de Gheorghe OLTEANU

Se munceşte serios în partea de jos a străzii Traian din Vulcan. Toate utilajele şi toţi constructorii pe care Drupo îi are la lucrarea de modernizare a acestei artere vulcănene sunt dislocaţi aici. Şi nu sunt puţini, vă asigur.

Zilele trecute,
un prieten de-al meu era foarte bucuros că s-a turnat asfalt de la giratoriul de la intersecţia cu Parângului şi până la aleea care duce în spatele primăriei. Şi, ca atare, nici nu mai ştia cum să-i mulţumească instituţiei administraţiei publice locale vulcănene. Am amintit asta, fiindcă mi s-a părut un pic nu ştiu cum. Fiindcă, nu înţeleg de ce, pentru treburi ca aceasta, trebuie să-i faci închinăciuni primăriei, din moment ce aşa e normal să fie. Aleşii locali sunt - sau ar trebui să fie – servitorii, ca să zic aşa, celor care i-au ales. Iar nu invers, cum se observă că e după ce trece un pic de timp de la alegeri.

De la „Giratoriul lui Cârlan”
şi până-n bulevard nu se va mai pune asfalt. Cel puţin, deocamdată. Ieri, câţiva lucrători aşterneau un strat de pământ care, mai apoi, era bătătorit de două utilaje cu cilindru. Sunt gata şi trotuarul, şi zidul de sprijin de beton de pe partea cu blocurile A1 şi A2. În faţa acestora o echipă de muncitori nivela terenul. Posibil ca, la primăvară, aici să apară o zonă verde. Trotuarele sunt terminate şi pe partea cu magazinul „Succes”, dar şi pe cealaltă, unde stau în aşteptare taximetrele. Bănuiesc că, de săptămâna viitoare, taximetriştii vor reveni la vechiul lor loc. Zic aşa, fiindcă inginerul care supraveghea lucrările m-a asigurat că, până la sfârşitul acestei săptămâni, de Crăciun, aşadar, circulaţia pe Traian va fi reluată.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (4 )

#1 Citizen Kane19.12.2017,  20:57:35
Ce se mai aude despre sistemul de iuluminat? Cand va fi functional? Au luat becurile de pe staplii vechi, iar de pe cei abia montati au disparut becurile si bratele duble, montate in partea de sus a strazii. Ma intreb de ce?
#2 Ramona20.12.2017,  03:54:23
Acum se grabesc sa
#3 Ramona20.12.2017,  03:57:20
Se grabesc sa finalizeze asfaltarea strazii Traian din martie incep renovarile.
#4 cetatean 20.12.2017,  08:30:10
Asta da lucrare pe timp de iarna! precis e de calitate superioara! hahaaa


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter