20.12.2017,  20:07:24 | 0 comentarii | 1216 vizualizari GALERIE:     FOTO    
La Primăria Petrila / Tinerii colindători 
de Corneliu BRAN

Ca în fiecare an înainte de Crăciun, și în acest an grupurile de colindători formate din elevi de la şcolile din Petrila, Lonea şi Cimpa au pornit cu colinda prin oraş, inclusiv pe la sediile instituţiilor publice.

Colindătorii nu a omis nici sediul Primăriei Petrila. Copiii şi dascălii lor au fost primiţi cu drag de primarul Vasile Jurca și de angajații administrației publice. După ce au ascultat minunatele colinde interpretate cu foc şi patos de tineri au purces să le împartă tuturor mici daruri dulci, urându-le și ei colindătorilor un an ce vine mai bun, plin de bucurie și de multe realizări în plan şcolar şi nu numai.
Cetele de colindători s-au „revărsat” prin oraş şi la primărie începând cu ziua de marţi, 19 decembrie. Este vorba de elevi ai Școlii Gimnaziale „I.D. Sîrbu”, clasele I-IV, însoțiți de dascălii lor coordonatori: doamnele Bianca Popescu, Ramona Dobrică și Cipriana Chința. Cei mai mici prichindei au făcut parte din Grădinița „I.D. Sîrbu”, este vorba de grupa mare și mijlocie de acolo, ei colindând alături de educatoarea lor, doamna Liliana Herțeg.
Ziua următoare, pe data de 20 decembrie, începând cu orele 11:00,  primăria  a fost colindată şi de un grup de colindători de la Școala Gimnazială nr. 5, conduși de doamna profesor Ana Doda, după care, undeva după orele 14:30, la ședința de consiliu local ce s-a desfăşurat în sala de evenimente din casa de cultură a ajuns şi un al doilea grup de colindători, de data aceasta de la Școala Gimnazială nr. 6, în frunte cu doamna profesorară Iuliana Ghiorgulescu.
Pentru, 21 decembrie, între orele 9:00-11:00, sunt anunţate a ajunge la primărie cu colinda alte patru cete de copilaşi de la grădiniţe şi şcoli, ce vor fi întâmpinate, de asemenea, de primarul Vasile Jurca şi de ceilalţi funcţionari. Este vorba de copii de la grădinița și şcoala din Cimpa, de elevi de la Şcoala Gimnazială „Ana Colda”, de elevi de la Şcoala Gimnazială din Jieţ şi de micuţii de la Grădinița cu Program Normal nr. 2.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 4 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter