28.12.2017,  11:19:22 | 0 comentarii | 799 vizualizari
Un hoț s-a dat în primire jandarmilor din Straja după ce a furat bani de la schit
de Alina PIPAN

Miercuri, 27 decembrie,  în jurul orei 16.30, la sediul Postului de Jandarmi Montan Straja  s-a prezentat încrezător un bărbat, pretinzând fără ezitare că este de la Serviciul de Pază și Protecție, și  a cerut permisiunea de a folosi toaleta din sediul postului.

Însă jandarmii aflaţi în serviciu nu au stat drepți doar la auzul pretinsei funcții, chiar li s-a părut suspect, și l-au legitimat. După ce i-au aflat numele i-au aflat imediat și activitatea. Acesta , conform jandarmilor, ”avea mențiuni operative active și un comportament suspect” așa că i-au cerut să le prezinte conținutul bagajului. După ce acesta a deschis bagajul jandarmii au observat mai multe bancnote de 1, 5, 10 și 50 de lei, pomelnice și alte obiecte bisericești. Jandarmii s-au deplasat la schitul Straja din stațiune unde, după ce au vizualizat imaginile de pe camerele de supraveghere au observat că persoana respectivă a sustras bunurile din interiorul bisercii.

”Întrebat despre fapta comisă susnumitul a refuzat să facă orice fel de afirmație sau să dea vreo declarație precum și să semneze orice act procedural sau de altă natură. Bunurile sustrase și suma de 980 de lei au fost ridicate de la numitul G.A.G. şi predate numitului I.G. – starețul schitului. Suspectul a fost condus la sediul Poliţiei Lupeni în vederea continuării cercetărilor”, se arată în raportul jandarmilor.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter