09.01.2018,  19:31:25 | 0 comentarii | 212 vizualizari
Din excedentul bugetar al CJ Hunedoara / Pentru sănătatea uricănenilor
de Alina PIPAN

166.310 lei este excedentul anului precedent înregistrat la bugetul Consiliului Județean Hunedoara.

Excedentul va fi folosit ca sursă de finanţare a cheltuielilor secţiunii de dezvoltare în anul 2018. Mai precis, pentru achiziția de aparate de uz casnic necesare pentru dotarea Centrelor de îngrijire și asistență Geoagiu, Uricani, Bretea Strei și Păclișa. Procedurile de achiziție au fost demarate în luna noiembrie 2017, când DGASP Hunedoara a scos la licitație achiziția de aparatură pentru suma de 214.823 lei.
CIA Uricani primește cele mai multe aparate electrocasnice, pentru că, fiind la începutul activității, are nevoie de toate dotările pentru o funcționare normală. CIA Uricani va primi un calandru, un uscător de rufe 10 kg, două blendere profesionale, o mașină de spălat profesională 14 kilograme, două mașini de gătit profesionale din inox cu 6 ochiuri și cuptor gaz, un dulap inox veselă, o combină frigorifică 500 l, 3 spălătoare din inox cu două cuve cu acționare la cot, o masă de tranșat carne cu satâr, două hote profesionale de bucătărie inox cu două ventilatoare, o mașină de curățat cartofi. 
Centrul va funcţiona în imobilul de pe strada Progresului nr. 1. În vederea îndeplinirii condiţiilor legale pentru înfiinţarea acestui centru s-a obţinut avizul Autorităţii Naţionale pentru Persoanele cu Dizabilități.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 2 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Publicitate
Newsletter