10.01.2018,  19:06:41 | 0 comentarii | 707 vizualizari
În ultima săptămână a anului trecut, / Consilierii locali vulcăneni au fost chemaţi, ca să împartă lemne
de Gheorghe OLTEANU

De fapt, ca să aprobe rectificarea bugetului local cu suma de la Capitolul 42.02.34 denumit „Subvenţii pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei cu lemne, cărbuni, combustibili petrolieri”.

Primarul Gheorghe Ile
a simţit, oarecum, nevoia, ca să-şi ceară scuze pentru faptul că i-a chemat, în mare grabă şi la ora 9:00 a dimineţii zilei de 27 decembrie, pe aleşii locali. „Un singur punct la ordinea de zi, o urgenţă!”, a explicat el atunci când preşedintele de şedinţă Costel Dragu l-a invitat să prezinte scopul adunării extraordinare. La rândul său, Ile a invitat-o pe doamna director economic Luminiţa Leonte, ca să prezinte suma de bani cu care se face rectificarea. Bugetul aprobat anterior, am aflat de la dumneaei, era de 41.729,34 de mii lei. Odată adăugată suma de 7,53 mii de lei, “Banii de lemne”, cum ar veni, bugetul rectificat a ajuns la 41.736,87 mii de lei.

Durata desfăşurării
acestei şedinţe extraordinare a înregistrat un record. Patru minute. Cu tot cu mulţumirile şi urările de „La mulţi ani!” ale primarului. La ora 9:04, m-am uitat la ceas, adunarea a fost „over’. Cineva a fost curios să afle de ce am venit şi eu la ea. Mai ales că ştiam că va fi vorba numai despre alocarea banilor de lemne de foc. I-am satisfăcut curiozitatea: „Am venit, fiindcă am vrut să fiu văzut!”. Cine înţelege înţelege cum vine treaba.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 3 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter