11.01.2018,  18:54:00 | 0 comentarii | 492 vizualizari
Primim la redacție / Mulţumiri de la „Providenţa Divină”
de Ziarul Vaii Jiului

Atunci când oameni inimoşi şi cu credinţă în Dumnezeu îşi dau mâna şi se implică cu sufletul în acţiuni umanitare, lucrurile merg întotdeauna aşa cum trebuie. De-a lungul timpului, Asociaţia „Providenţa Divină” din Petrila a primit sprijin real în derularea tuturor proiectelor pe care şi le-a propus de la mai multe persoane din comunitatea Văii Jiului, preoţi din cadrul Bisericii Ortodoxe Române şi asociaţii conduse de buni creştini şi cu inimă mare.
Fiind început de an 2018, pe această cale reprezentanţii asociaţiei pe care o păstoresc, cu voia Domnului, doresc să aducă – în frunte cu mine – mulţumiri publice, în primul rând, Părintelui Protopop Petrache Creţu, preoţilor şi lucrătorilor din cadrul Bisericii Ortodoxe „Sfânta Varvara” din Petroşani, Asociaţiei „Maica Precista” Petroşani, în mod special d-nei lector univ. dr. Felicia Andrioni, reprezentanţilor şi conducerii Asociaţiei „Grăuntele” din Petrila, Asociaţiei englezo-române „Speranţă pentru Colonie” şi d-nei Steluţa Udrea pentru sprijinul acordat proiectelor noastre în anul 2017. Mai mult, ţin să subliniez faptul că datorită dumnealor mai multe familii cu probleme materiale au primit îmbrăcăminte şi cadouri de Crăciun, deci pe final de an, anul trecut încheindu-se astfel cu acţiuni umanitare aşa cum ne-am propus, cu ajutorul lui Dumnezeu şi fără de care, fireşte, nu se poate face nimic.
Mulţumim totodată pe această cale şi părintelui Ioan Ile din Lupeni, datorită căruia mai mulţi copii proveniţi din familii nevoiaşe au beneficiat în 2017 de o tabără de vară în staţiunea Straja din Munţii Vâlcan, precum şi cotidianului dumneavoastră care mereu ne-a sprijinit în publicarea unor materiale legate de activitatea noastră, nu doar în 2017, ci de la începutul activităţii noastre.
Iulian BĂLĂUŢĂ - preşedintele Asociaţiei „Providenţa Divină”Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 3 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter